To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - kupno samochodu .Mega Problem

Michał - Nie 01 Lip, 2007

dzieki. Na realu juz nie wyglada tak fajnie, co sie dowiaduje z minuty na minute dłubiąc przy niej audio :D
Anonymous - Nie 01 Lip, 2007

jedyne co na serio wynika z mojej wypowiedzi to to ze wiadomo ze silnik to 60% auta ale niestety trzeba jeszcze wyrzucic kupke kasy na m.in. zawieszenie, heble, zeby bylo bezpiecznie... (a w fabrycznych hothatchach to juz jest). Jest jeszcze kwestia ktorej nie poruszalem, specjalnie z reszta (nie myslalem ze musze wam przypominac), ze np frankensztajn ma cos czego Hh z fabryki nie bedzie mial - moze zaatakowac od tylca z zaskoczenia, bo nie da sie przewidziec co w nim jest.
z reszta-slasz-przede wszystkim, ta wypowiedz tak jak +2000 moich innych postow nalezy traktowac tak-o: :611:

nie stresujsja towarzyszu eM

Loko - Nie 01 Lip, 2007

A tak wogóle to czemu hondzi jeszcze nie ma w pimpie? wrzuć ją tam i systematycznie informuj o postepach. :)
Peter - Pon 02 Lip, 2007

czad! fajnie ze juz kupiles :) ladny kolor!
Michał - Pon 02 Lip, 2007

loko - wrzuce wrzuce , ale nie chce psuc imagu forum i wrzucać zwykłego hatcha do pimpa. Nie przystoi mi pokazywać civa przy vtsach, vtikach, s16 itd ;)
dzieki wszystkim za miłe słowa ale juz napisałem ze honda rewelacyjna nie jest wcale jak sie zacznie dłubanie przy niej to wychodzi przeszłość samochodu.

The Mc - Pon 02 Lip, 2007

Michał napisał/a:
loko - wrzuce wrzuce , ale nie chce psuc imagu forum i wrzucać zwykłego hatcha do pimpa. Nie przystoi mi pokazywać civa przy vtsach, vtikach, s16 itd ;)
dzieki wszystkim za miłe słowa ale juz napisałem ze honda rewelacyjna nie jest wcale jak sie zacznie dłubanie przy niej to wychodzi przeszłość samochodu.

A powiedz jaka ta przeszlosci byla?

M - Pon 02 Lip, 2007

No jaka... najwiekszą wadą hondy jest to ze sie nie psuje:)
Michał ma dysonans bo kupil auto i nie moze z niczym do Adamanta pojechac :D :D :D
Taki żarcik. :)

Michał - Pon 02 Lip, 2007

heheheh :D cos moze w tym jest :D
samochód nei skręca, jest ociężały, wygodny, w srodku jestem w szoku, 11 lat samochód a taki stan , tylko gratulować japoncom, Odkręciłem ten plastik przy szybie w drzrwyach tych co były malowane/klepane/szpachlowane, a tam w huja , ale W PIZDU HUJA !! tego pyłu od szpachli. samochód cały taki poobsztukiwany, naookoło.
odkładam hajs na silnik , znalazłem inna firmę która sprzedaje tez b18 i wysłałem "zapytanie ofertowe" Dzieki marcel !! :564: moze będzie szybciej.

M - Pon 02 Lip, 2007

I tak znowu do mnie wrócisz Michałku :)
carlose - Śro 04 Lip, 2007

JIMEK napisał/a:
(a w fabrycznych hothatchach to juz jest).

hmm, jimek to zależy kto jak leży :)
to nie jest tak do końca że w fabrycznym hothatchu wszystko jest.. fakt jest, ale pytanie czy napewno jest do końca super.
Każda modyfikacja jest robiona by zrobić lepiej, szybciej czy bezpieczniej.

Moim osobistym zdaniem jest ... właśnie super kupić poprostu hatchbeka i zrobić z niego prawidziwego HH od podstaw, ponieważ pamiętaj że fabrycznem muszę spełniać różne normy które stanowią jakoś granicę który nie pozwala pujść w hardcore ;)
Jeżeli Michał pójdzie w słuszynym kierunku i nie zacznie kupować neonów i takich tam :D :D to będzie jeden z najprawdzijszych HOTHATCH-ów :) :564:

Michał - Śro 04 Lip, 2007

ej, mam takie pytanie.
Kupiłem honde, juz zarejestrowaną w polsce. Ale nie dostałem ( nie wiem czemu w sumie ) KARTY POJAZDU. I teraz pytanko. Czy przy PIERWSZEJ rejestracji samochodu w polsce musze dostać karte pojazdu ? Wydaje mi sie ze tak. Dodam ze samochód był zarejestrowany pierwszy raz miesiąc temu.

KonradMK - Śro 04 Lip, 2007

a masz w dowodzie napisane że wydano kartę pojazdu?
Michał - Śro 04 Lip, 2007

juz wiem, nie ma sprawy .
Dzieki kondziu !!