To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - PraWybory HH

BaRtO_206GT - Pią 12 Paź, 2007

ej a nie mozemy pogadac o upalaniu fura i ruch.aniu glupich dziwek?

Ja sie na polityce kompletnie nie znam, ale jak czytam to wszystko co piszecie to tu kur.wa zaraz bedzie jakas wojna. A nie chcialbym zeby byly miedzy nami jakies sprzeczki przez jakas jeb.ana polityke.

peace and love my dear friends :564:

Anonymous - Pią 12 Paź, 2007

to do badiego rowniez -

saxorulez napisał/a:
Ale byli tacy którzy chcieli sierealizować życiowo i dla nich legitymacja pozwalała n jako taki rozwój.

to jest kluczowa rzecz panowie kochani!

a co lepsze NIKT NIE MUSIAL ZAPISYWAC SIE DO PARTII. i to bylo najgorsze. mozna bylo wybrac bramke numer 2 i tego nie robic (!)!)!(!)!(!) a dzisiaj ludzie o tym zapominaja. Owszem bylo trudniej w zyciu - to prawda - ale z wystarczajaca iloscia jaj dalo rade przezyc. Moj dziadek np je mial. A za to nie mial za nogi, pluca, ojca, matki, brata, 3 zawaly do czterdziestki (w sumie szosty ostatni), rozrusznik, grozlice. Ogolnie mowiac jak przychodzilil panowie zeby np doniusl na tego i tego albo zapisal sie do partii to nie tylko grzecznie odmawial. Mowil im zeby poszli sie jebac i przez to juz w ogole mial przejebane. Zapisywanie sie do partii nie tylko bylo pojsciem na latwizne. to bylo podpisywanie sie, i godzenie sie, przytakiwanie temu systemowi. Gdyby wiecej ludzi mialo jaja to bysmy nie musieli az tyle placic za tamto dzisiaj bo bysmy sie od ruskich o wiele szybciej wyrwali.
206 Gti napisał/a:
JIMEK napisał/a:
206 Gti napisał/a:
1. Prezes TVP - PIS
2. Rada KRRITV - PIS

a wczesniej - sld sld sld sld sld sld

Moze i tak .. ale nie powiesz ze wcześniej Media Publiczne Były tak tendencyjne ... a Dzienikarze wylatywali z pracy.

Ja jestem za likwidacja Krajowej Rady BTW.

oczywiscie ze byly tylko ciezej sie bylo o tym dowiedziec bo mieli wielka klase zalatwiania spraw po cichu made in moscow.

saxorulez napisał/a:
Ale nie można powiedzieć że w tych czasach nie było ludzi którzy chcieli sie rozwijać, uczyć, pomagać innym. I nie zapominajmy o nich ot tyle. Czasy były takie a nie inne i czasami bez posiadania legimy nie można było zrobić nic. Nie było to normalne...

Lukasz nikt nie jest debilem i tak nie uwaza ze wszyscy byli zli. Ale ja bym az tak tego nie identywikowal z posiadaniem legitymacji - czemu? patrz wyzej.

206 Gti - Pią 12 Paź, 2007

Dobrze co do jednego się zgodzimy PZPR - było od samego początku orgnizacją przestępczą oddaną bezgranicznie innemu Państwu.

To jest chyba w świetle hstorii i zbrodni PZPZ jasne.

Należnośc do tej organizacji oczywiście nie przekreśla człowieka ale jest niewątpliwie dowodem na giętkosc kręgosłupa moralnego oraz Koniunkturalizmu które to nie są cechami specjalnie .... szlachetnymi

......................................................................

To tyle o historii

Natomiast co do obecnej sytuacji. W tech chwlil stają na przeciw siebie dwie siły polityczne w której

Po jendej stronie mamy kompletnych oszołomów z Rydzykiem na czele chcących w swoich chorych wizjach niszczyc ten kraj ( TK Sądownictwo Zaostrzanie wymiaru kary - Ziobo zdaje sie nie zdawac sobie sprawy z tego ze CI ludzie kiedys wyjdą z więzienia - GORSI )

A po drugiej stonie jest siła polityczna zbudowana z ludzie w czesci wywodzących sie z PZPR -u a w czesci z obozu soidarnosciowego chcących coś zrobic dla Polski dobrego w oparciu o swoją wiedzie doświadczenie obycie.
Sama idea LiD-u Bardzo mi sie podoba - nie można do końca świata dzielic polaków na PRL-owców i Solidarnościowców.

Na szczesci nie musze głosowac na jednych ani na drugich ale gdyby nie to bez wachania glosowałbym na LiD

Marku co do Wolnych Mediów:

Spierałbym sie. Dowódów jest cała masa - Chocby sprawa Tomasza Lisa oraz wydzwięk Wiadomości - selekcja co ma pójsc.

Nie mozna mówic o Wolnych Mediach Publicznych gdy:

1. Prezes TVP - PIS
2. Rada KRRITV - PIS

To jest poprstu nie możliwe.
P.S
BARTO ŁĄDNY MAM AVANTAR ????

Bad-i - Pią 12 Paź, 2007

Marek23 napisał/a:
Cytat:
ja nie neguje ze byly sytuacje ktore nie powinny sie wydarzyc. Ale idac waszym trope to moge napisac ze PIS to sami mordercy i zbrodniarze (teraz dzieja sie podobne rzeczy tylko sa one wykonywane w bardziej wyrafinowany sposob)

Absurd mój drogi. Raz Twój pogląd został trochę skrzywiony przez media. Dwa nie możesz nawet porównać tych dwóch rzeczy, tam zabijano ludzi, nie jednego, dwóch, tylko wielu, nie kumasz tego ziombel. Bad-i bardzo Cię lubię, ale to najbardziej bezsensowny argument jaki mogłeś dać. Przemyśl jeszcze raz co działo się w Polsce od załóżmy 1949 do 1989. Chyba sobie z pewnych rzeczy nie zdajesz sprawy...

Marek oby za 50 lat nasze dzieci czy tez dzieci naszych dzieci nie powiedzialy ze w latach 1996-2010 dzialy sie straszne rzeczy tylko byly bardzo dobrze kryte.

Jezeli chodzi o glowy sens mojej wypowiedzi to chyba sie rzeczywiscie nie rozumiemy. Ja nadal mowie że: kiedys bylo bardzo zle, robiono zle rzeczy. Ale nie mozna mowic ze kazdy nawet dzialajacy czlonek PZPRu byl zbrodniarzem czy tez kryminalista

tylko tyle

206 Gti napisał/a:
1. Prezes TVP - PIS
2. Rada KRRITV - PIS

M - Pią 12 Paź, 2007

206 Gti napisał/a:

Natomiast co do obecnej sytuacji. W tech chwlil stają na przeciw siebie dwie siły polityczne w której

Po jendej stronie mamy kompletnych oszołomów z Rydzykiem na czele chcących w swoich chorych wizjach niszczyc ten kraj ( TK Sądownictwo Zaostrzanie wymiaru kary - Ziobo zdaje sie nie zdawac sobie sprawy z tego ze CI ludzie kiedys wyjdą z więzienia - GORSI )

A po drugiej stonie jest siła polityczna zbudowana z ludzie w czesci wywodzących sie z PZPR -u a w czesci z obozu soidarnosciowego chcących coś zrobic dla Polski dobrego w oparciu o swoją wiedzie doświadczenie obycie.
Sama idea LiD-u Bardzo mi sie podoba - nie można do końca świata dzielic polaków na PRL-owców i Solidarnościowców.

Kto tobie tak mózg wyprał?

JIMEK napisał/a:
206 Gti napisał/a:
1. Prezes TVP - PIS
2. Rada KRRITV - PIS

Moze i tak .. ale nie powiesz ze wcześniej Media Publiczne Były tak tendencyjne ... a Dzienikarze wylatywali z pracy.

Marek23 - Pią 12 Paź, 2007

saxorulez napisał/a:
Przykro mi ze tak sadzisz - a Ci co poszli ideowo bo chcieli pomagać ludziom, stary może przest to że on tam był i zatrzymał kilku morderców żyje wiecej osób. Marek proszę CIę. Ja wiem co robiła Milicja, co robiło ZOMO, .

Łukasz, z całym szacunkiem. Pomagać ludziom? W 95 procentach to wiadomo jakich oni morderców zatrzymywali...Proszę CIę Łukasz, Milicja już była od gnojenia jak wcześniej napisałem, a ZOMO? Fiu,fiu,kolego Ci chłopcy to juz samych przeciwników systemu ścigali.
U mnie w rodzinie nikt nie był w partii i dostawali za to wycisk. Dziadek musiał
s.p.i.e.r.d.a.l.a.c z rodzinnych stroin bo byl w AK, a expres na Syberię podstawiono i panowie "chcący ideowo pomagać ludziom" szukali. W sumie spoko, bilte miał za darmo, ale w jedną stronę.

Kosztem społeczeństwa kolego, To musisz zrozumieć. Kosztem społeczeństwa i dlatego Ci są udowodnionym synonimem nieuczciwości. Więc powinini mieć zakaz do końca na spełnianie sie w polityce.

Dziękuje,lubie was ziomki, ale kończę to dyskusję.

PS. Jak w 2002 jechałem na olimpiadę i musiałem podać Kwaśniewskiemu rękę to najpierw na nią naplułem. A żałuję, że nawet oplutą podałem...

saxorulez napisał/a:
Ale byli tacy którzy chcieli sierealizować życiowo i dla nich legitymacja pozwalała n jako taki rozwój.

Bad-i i 206gti- porpzedni rząd tak samo obsadzał swoimi stanowiska i tak samo ludzie wylatywali z pracy. Bad-i,1996-2010 jednak jest lepszym okresem, nawet mi sie nie chce o tym dyskotować, bo to normalnie śmieszny argument.

Adam, nie bronie PISU. Ale chyba za dużo czytasz Wyborczej, a za mało sobie przypominasz jak było za rządów SLD.

saxorulez - Pią 12 Paź, 2007

Maciek,

merytorycznie proszę bo tak to sie zaraz pokłucimy. Ma byc dyskusja.

Ja podsumuję moje wypowiedzie,.
\
PZPR - był złem okrutnym, modrdowano , gnebiono mniejszości narodowe, zabijano incjatywę obywatelską.

Ale nie można powiedzieć że w tych czasach nie było ludzi którzy chcieli sie rozwijać, uczyć, pomagać innym. I nie zapominajmy o nich ot tyle. Czasy były takie a nie inne i czasami bez posiadania legimy nie można było zrobić nic. Nie było to normalne...

Bad-i - Pią 12 Paź, 2007

saxorulez napisał/a:
PZPR - był złem okrutnym, modrdowano , gnebiono mniejszości narodowe, zabijano incjatywę obywatelską.

caly czas staram sie tylko (az tyle) napisac zeby inni zrozumieli.

eM napisał/a:
Kto tobie tak mózg wyprał?

Miłosierdzie Bije od tego Pana z tym krzyżem w ręku :)

http://pl.youtube.com/watch?v=anW27FTdPQs
http://pl.youtube.com/watch?v=liYU8y8clX8

Po raz drugi schodzisz na argumenty ad presonam ...

Mówisz ze mam wypracy mózg a wcześniej ze jestem Oszołomem.

POZIOM :zly:

Trzymajac sie ad rem.

Powiedz mi dlaczego Uważasz ze Prof Bartoszewski nie jest Autorytetem bo jakoś nie odpowiedziałeś na to pytanie.?

saxorulez napisał/a:
Czasy były takie a nie inne i czasami bez posiadania legimy nie można było zrobić nic

I nagle się okazuje, że wszyscy za komuny byli ok, bo chcieli się realizować. Nie mówię, że tak twierdzisz, ale taka jest teraz gadka w mediach często. To gdzie Ci źli, którzy ten syf stworzyli.

Adam, ja wiem, że nie lubisz PISu, bo wam korporację chcą rozwalić. Ale jestem za tym. Mamy mało prawników, w stanach jest o wiele więcej, tez tak chcę, nie jest większa konkurecja. Oczywiście zasłaniacie się, że jakość spadnie,hihi, dobre. Mój kolega, syn prokuratora na ogłoszenie wyników przy zdawaniu na UŚ przyjechał z tatą służbowym samochodem-taką mamy jakość.

to do badiego rowniez -

saxorulez napisał/a:

to jest kluczowa rzecz panowie kochani!

a co lepsze NIKT NIE MUSIAL ZAPISYWAC SIE DO PARTII. i to bylo najgorsze. mozna bylo wybrac bramke numer 2 i tego nie robic (!)!)!(!)!(!) a dzisiaj ludzie o tym zapominaja. Owszem bylo trudniej w zyciu - to prawda - ale z wystarczajaca iloscia jaj dalo rade przezyc. Moj dziadek np je mial. A za to nie mial za nogi, pluca, ojca, matki, brata, 3 zawaly do czterdziestki (w sumie szosty ostatni), rozrusznik, grozlice. Ogolnie mowiac jak przychodzilil panowie zeby np doniusl na tego i tego albo zapisal sie do partii to nie tylko grzecznie odmawial. Mowil im zeby poszli sie jebac i przez to juz w ogole mial przejebane. Zapisywanie sie do partii nie tylko bylo pojsciem na latwizne. to bylo podpisywanie sie, i godzenie sie, przytakiwanie temu systemowi. Gdyby wiecej ludzi mialo jaja to bysmy nie musieli az tyle placic za tamto dzisiaj bo bysmy sie od ruskich o wiele szybciej wyrwali.
206 Gti napisał/a:
JIMEK napisał/a:
206 Gti napisał/a:
1. Prezes TVP - PIS
2. Rada KRRITV - PIS

oczywiscie ze byly tylko ciezej sie bylo o tym dowiedziec bo mieli wielka klase zalatwiania spraw po cichu made in moscow.

saxorulez napisał/a:

Lukasz nikt nie jest debilem i tak nie uwaza ze wszyscy byli zli. Ale ja bym az tak tego nie identywikowal z posiadaniem legitymacji - czemu? patrz wyzej.

206 Gti napisał/a:
Miłosierdzie Bije od tego Pana z tym krzyżem w ręku

http://pl.youtube.com/watch?v=anW27FTdPQs
http://pl.youtube.com/watch?v=liYU8y8clX8

Po raz drugi schodzisz na argumenty ad presonam ...

Mówisz ze mam wypracy mózg a wcześniej ze jestem Oszołomem.

POZIOM

Trzymajac sie ad rem.

Powiedz mi dlaczego Uważasz ze Prof Bartoszewski nie jest Autorytetem bo jakoś nie odpowiedziałeś na to pytanie.?

adam, wyluzuj bo wnosisz chaos. masz czesto racje ale nie w taki sposob.. Bartoszewskiego juz ciagle wywolywac nie musimy. Co jasne to jasne. rozmawialismy teraz o czyms innym

JIMEK napisał/a:
Zapisywanie sie do partii nie tylko bylo pojsciem na latwizne. to bylo podpisywanie sie, i godzenie sie, przytakiwanie temu systemowi. Gdyby wiecej ludzi mialo jaja to bysmy nie musieli az tyle placic za tamto dzisiaj bo bysmy sie od ruskich o wiele szybciej wyrwali.

:564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: