Loko - Wto 09 Maj, 2006 Te kilka ostatnich postów to trzeba by wydzielic na osobny temat Wspomnienia Hot Hatch saxorulez - Śro 10 Maj, 2006 wspominki przeniesione..
A tego ktoś zna??saxorulez - Śro 10 Maj, 2006 tak ja go znam.. tylna belka ma takie problemy z gemoetrią jakich Bóg nie widział.. tydzień temu właściciel pożyczył furę koledze a ten po pijaki walnął kołem tak że wachacz sie pogiał i koło trz o błotnik no i ma nieorginalną gałkę skrzyni biegów oraz fotele nei pasujące tapicerką (chyba z innego auta) do tapicerki na drzwiach... był tryknięty w lewy przód tak sądze. Stał u Adamanta. Dzwon 501213584 to jest numer do Adama Antosiewicza który naprawia to auto on powie Ci więcej.
Właściciel nabył go w rozliczeniu za rajdówkę którą sprzedawał.. bója się ze sprzedażą od zeszłej zimy.
A tak pozatym to OK Michał - Śro 10 Maj, 2006 aaaaaaaaaaa to jest ten którego widziałem.
hehehhe, optycznie wyglada naprawde tłusciutkoLoko - Czw 11 Maj, 2006 Czyli cena mówi wszystko o tym aucie saxorulez - Czw 11 Maj, 2006 powiem tak - w mojej skromenj opinii auto po naprawieniu wszystkiego będzie OK. Uderzenie nie było mocne przynajmniej na pierwszy rzut oka na takie nie wygladalo..Niemy - Czw 11 Maj, 2006
to ten link ktorego zapomnialem wkleic pare postow nizej anjas - Czw 11 Maj, 2006 Długo już go sprzedaje... pamiętam to ogłoszenie sprzed kilku miesięcy. Ale może to kwestia znalezienia amatora na taką furkę, bo ludzie dzisiaj wolą kupować diesle.
W każdym razie trzeba przyznać, że ten sport wygląda kozacko!saxorulez - Czw 11 Maj, 2006 pcs pisał że to szrot..Jaco707 - Czw 11 Maj, 2006 Na zdjęciach wygląda kozacko, ciekawe co jest z nim nie tak PiTT - Czw 11 Maj, 2006 zoba jak wygląda uszczelka w drzwiach :546:
sama się tak pogięła?Niemy - Pią 12 Maj, 2006
PiTT napisał/a:
zoba jak wygląda uszczelka w drzwiach :546:
sama się tak pogięła?
to fakt z ta uszczelka pcs - Pią 12 Maj, 2006 ano ja o nim nic nie pisalem, albo niewiele. Duuzy plus za czarny kolor. Dziwne faktycznie ze sie dlugo sprzedaje, wiec cos moze byc nie halo. Wydech jak kazdy widzi, nie kazdemu podejdzie. Wiem ze maska sie otworzyla i pogniotla dach (albo sie jakos kulnal przez dach). Uszczelka wyglada faktycznie jakby zelazkiem prasowali. Stozek z dupy. Przebieg nierealny raczej (tzn. ze albo krecony, albo rajdowy, albo dlugo czekal na nabywce na szrocie - co jest najbardziej prawdopodobne bo ma zadbane wnetrze.). Pozatym koles przegial z cena bo wystartowal od 34000zl.
Jak ktos chce bardzo sporta a nie ma tyle kasy to pomyslalbym o takim z Krakowa za 18000zl z przebiegiem 170000km, ale po wymianie motoru rok temu (motor ma jakies 60000). Z tego co wiem to nie oszczedzany (ma trzecia skrzynie i mial wiele sprzegiel) za bardzo ale mial od 5 lat jednego wlasciciela i robione wszystko w serwisie, lacznie ze zmiana motoru.Jaco707 - Pią 12 Maj, 2006
pcs napisał/a:
Jak ktos chce bardzo sporta a nie ma tyle kasy to pomyslalbym o takim z Krakowa za 18000zl z przebiegiem 170000km, ale po wymianie motoru rok temu (motor ma jakies 60000). Z tego co wiem to nie oszczedzany (ma trzecia skrzynie i mial wiele sprzegiel) za bardzo ale mial od 5 lat jednego wlasciciela i robione wszystko w serwisie, lacznie ze zmiana motoru.