To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [EXP] JIMEK

kubas - Śro 16 Lip, 2008

zdjecia fajoskie !! a fura jeszcze bardziej hehe mi tez sie ostatnio e30 podoba :D :rotfl:
Bartli - Czw 17 Lip, 2008

No pięknie się prezentuje:)
Ile takie cacko kosztuje w USA?

Co do Photobucketa, to próbowałeś wgrać zdjęcia z zaznaczoną opcją 1 megabyte file size?

Anonymous - Czw 17 Lip, 2008

tak... :( nic nie daje... tyle ludzi go nagle odkrylo i przestaja sie miescic... :(

udalo mi sie na nia zarobic na troche przed wyjazdem a jeszcze postaram sie ja sprzedac:) $4k z ubezpieczeniem. one tutaj dobrze trzymaja cene bo sa uwazane za europejskie klasyki i ciagle tam jakis szpan. ta wybralem ze wzgledu na stan.
wypozyczenie hyundaia albo forda na 3 miesiace z ubezpieczeniem, latem, kosztuje wiecej, dla kierowcy ponizej 26lat jeszcze wiecej + oplaty za dodatkowe mile.

strick - Czw 17 Lip, 2008

Jim fajna beta :)
Seria zawias sie wygina, ale w zakrecie neizle trzyma nawet :)
Tez bym chetnei wrocił do mojej starej betuni :(

Anonymous - Śro 30 Lip, 2008

kilka z ostatniego rsa, pojechalem z dwoma ziomalami.
bylo na parkingu kalafiornia speedway. w srodku speedwaya, duzy krety tor na nim supercary, parkingi idealnie rowne do okola 4 czy 5takich, wieksze od naszych lotnisk, obok tor gokartowy taki ze sie posralem. generalnie zyciowy blad ze nie znalazlem zadnego manuala. jak widac na jednej fotce byly dwa inne e30 jeden ten sam silnik wszystko to samo tylko manual. Cena startu w takim sprincie $30 za dzien, okrazenie dosc male akurat ~40sek, i do kolejki i spowrotem. Jeden z kumpli (ten co ma roty takie jak moje klepal wszystkie miaty oprocz jednej okolo 4sek o_O
Otwarte od 9 rano do 7, nie trzeba pracowac. generalnie tak sie tylko przygladajac czulem sie jak ksiadz w burdelu. Wiec chociaz kilka fotek strzelilem

Anonymous - Śro 30 Lip, 2008

na feli mustanga (dziwny ruch bo to chyba 3x ciezsze niz to auto)

uh, czarny mat

dorzucam kilka fot infrastruktury dla zainteresowanych

kubas - Czw 31 Lip, 2008

uhhhhh gruboooooooooooooooo datsun w czarnym macie mnie zniszczyl ohhhhhhhh (o ile to datsun :D ) xD xD xD
saxorulez - Czw 31 Lip, 2008

grube foty infrastruktury.. ta pierwsza po lewej kopie po jacach i po pysku
Anonymous - Pią 01 Sie, 2008

ten lotus tak pozamiatal towarzystwo az milo.

k-mart - Pią 01 Sie, 2008

gruuuuubo :)
Anonymous - Pią 01 Sie, 2008

nie napisalem -> tak jak widac pacholki to to jest 'sprint'. tam gdzie widac szerszy tor z zielonym to ten tor ktory jest w srodku speedwaya.
kubas - Sob 02 Sie, 2008

strasznie grube sa te fury.... jeszcze fotki w twoim wydaniu dodaja im poziomu kopu po jajcach....
k-mart - Sob 02 Sie, 2008

mistrz foty, bez kitu nie moge sie nadziwic. Plata-standard.
Anonymous - Nie 03 Sie, 2008

dzieki chlopaki :)

part 2

Anonymous - Pon 04 Sie, 2008

ej chlopaki to napiszcie juz cos bo juz kolejne foty juz z nastepnych okazji w drodze a nie chce tak od razu sypnac, zeby nie wyszlo ze sie nie szanuje albo cos....

:rotfl: