Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
dzik - Pon 17 Lis, 2008 Mick, chyba wiekszosc z nas jezdzilo czyms mocniejszym za kolkiem, wprawy to moze wymagac pierwszy dzien, roku na to nie potrzeba. Kto wygra nie ma znaczenia, wazniejsza jest zabawa.M - Pon 17 Lis, 2008 Ustawisz sie ze mną za jakiś czas Piotrek? dzik - Pon 17 Lis, 2008 Jasne, dlaczego nie? Najwyzej po hondowemu "mniej wygram" anjas - Pon 17 Lis, 2008
eM napisał/a:
Ustawisz sie ze mną za jakiś czas Piotrek?
Mi się ustawi na bank!Vlodarsky - Pon 17 Lis, 2008 ale mi się ustawi za a nie obok M - Pon 17 Lis, 2008 Nie wiem co to po hondowemu ale bobrze !CHRZANEK - Pon 17 Lis, 2008
o LOL, prawie sie udusilem ze smiechu Anonymous - Pon 17 Lis, 2008 eM przestań sie brandzlować tylko masz ważna wiadomość na gg Gaydek - Pon 24 Lis, 2008
Cytat:
Nowo otwartego
A dla mnie zamkniętego, w sobotę pocałowałem kłódkę .
Żeby nie było, że nie staram się spotkać z reprezentantami HH.org .Anonymous - Pon 24 Lis, 2008 kurde .... szkoda .... źle .....
trzeba zabić Majka
Gaydek w kontakcie .... a moze pocztą mi je wyślij choć 2 szt Michał - Wto 25 Lis, 2008 OOOOOOOOO NIE !!
dzwoniłem do ciebie gaydek !! nie odbierałeś !! szczególnie że byłem na okęciu w sobote ...