To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dupowóz dla Kondzia

strick - Wto 01 Lip, 2008

saxorulez napisał/a:
Mi się Compakt podoba i co? O gustach się nei dyskutuje.

To tez mapisałem, mnie compact nie pasi, a tym bardziej 116km :/

Ale my nie mowily o e36, a e46.

strick - Wto 01 Lip, 2008

Kondziu udanego zakupu, wybierzesz sam i bedziesz zadowolony.
Anonymous - Wto 01 Lip, 2008

to o ktorym mowimy?
saxorulez - Wto 01 Lip, 2008

Za tą kase co masz tego compacta to nie kupisz fanego E46 nie oszukujmy się - a kupowanie E46 tylko po to zeby je mieć jest bez sensu

JIMEK, miałes compacta - weż coś napisz :D

r26rulez - Wto 01 Lip, 2008

saxorulez napisał/a:
JIMEK, miałes compacta

?? hehe powaznie ??

CHRZANEK - Wto 01 Lip, 2008

Stary "compot" jeszcze ujdzie bo z ryja identyczny jak E36, ale ta następna generacja chciała być oryginalna a wyszło jak wyszło...
Ale ok o gustach sie nie dyskutuje.
No ale wersja 316 to umówmy się nie jedzie jak na samochód za takie dziengi przystało - a chyba troche radości z jazdy też się należy ??

ale nie powiem wam wiele o tym starszym kompakcie...

a nowy? zajebiscie go wspominam, cala zime tyle funu co normalnie ma sie latem - czyli w naszym kraju wiekszosc roku. Byl seryjnie sztywny, na zakretach ekstra, idealny rozmiar auta w zasadzie jak dobry hatchback i maly i duzy.

co do wygladu to do tej pory nie mam nic przeciwko temu autu. stary sie nie zawsze dobrze kojarzy ale tez mozna zajebiscie zrobic. Generalnie jedyne czego mi brakowalo to mocy bo to byl tylko 1.8. Ekstra auto nie dam zlego slowa powiedziec - ci co nie jezdzili moga sobie gadac... + to za co sie kocha bmw - nawet jak masz golasa bez bajerow i nawet topowego silnika to zawsze jazda to to co jest pod spodem rekompensuje i nie mowie tylko o rwd i lataniu bokiem na sliskim (na suchym tylko mocniejszymi).

aha, i NIC sie nie dzialo, totalne zero, nawet piorka wycieraczek byly nie zuzywalne

sorry ze srebrny

a tu stare - chyba najlepsze dwa w kraju

Michał - Wto 01 Lip, 2008

lol
dobra, compact jest zajebisty. Buehehehehehhehe

ja sie w tym temacie juz nie wypowiadam bo to jakaś farsa jest. Jak gadałem z tobą , to ty nie wiedziałeś co to jest civic sport.... o czym my gadamy ? Gadka była z tobą taka ze sam nie wiesz czego chcesz, pytasz sie vłodzia czy c2 mało pali. to jest masz pusto w portfelu to wez kup sobie polo sdi jak ma browar i będzie git. Pozniej zaczeles mi mówić ze moze taki mini tez by był fajny , ale nie S'ka. Kurwa, wczesniej chciałeś dupowóz a teraz mi mówisz o mini. I tak w kółko. C70 jest niejaki, ale przeciez jest to czego ty chcesz. Duza wygodna fura z jajem. PAlnąłeś ze taka miata to też fajna .... ręce opadają ....

Jakarti - Wto 01 Lip, 2008

ogarnijcie sie..

Kondziu moze chcialby wiecej niz moze i dlatego problem.. niech spokojnie sie z tym przespi, niech sie przejedize roznymi... nich pomysli czego tak naprawde potrzebuje bo rozstrzal faktycznie spory..

spokojnie..

anjas - Wto 01 Lip, 2008

Ja Kondzia w sumie rozumiem. Mi tez podobaja sie prawie wszystkie samochody i jak cos kupuje to co 2 minuty zmienia mi sie koncepcja.
k-mart - Wto 01 Lip, 2008

Z M5 e39 mialem stycznosc znikoma, pare razy przejechalem sie na prawym dwoma modelami, co wiem, wiem tylko od uzytkownikow.

Ja bym chyba jednak kupil saxo vts.
Albo mazde mx-5.

przeciez sie skonczy na astrze 2 kombi ale fajnie sie fantazjuje....

a mowiac powaznie to musisz sie zdecydowac stary a poki co jak zadajesz pytania to sie staramy sie odpowiadac

Marek23 - Wto 01 Lip, 2008

Kup Clio Sporta, jest luksus w środku, spalanie lajtowe, a na krętym suchym klepiesz Wrxa.