dzisiaj jadę do Fusa na jazdę próbną ale 120d. Chodzi o taka 123d biała, na grafitowej feldze i pakiecie M technikmi - Wto 19 Sie, 2008 anjas dobrze gada - a4 ma się tak do octavii jak golf do fabii
....i żeby nie było niejasności, boście się chyba zagubili:
Fiat Panda → BMW 123d → Mazda 6 MPS → Audi A4 → Mazda 3 MPS → VW Jetta → Skoda OctaviaBad-i - Wto 19 Sie, 2008 zaraz zaraz to jak mozna to porownac, przeciez
A8 to jest VW Pheaton u skody brak
A6 to jest Superb i Passat
A4 to jest wlasnie Jetta i Octavia
a A3 to jest golf i fabiaBart - Wto 19 Sie, 2008 a fabia RS = audi R8 M - Wto 19 Sie, 2008 126p -> there is no substitutemi - Wto 19 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
zaraz zaraz to jak mozna to porownac, przeciez
a A3 to jest golf i fabia
lolBad-i - Wto 19 Sie, 2008
mi napisał/a:
Bad-i napisał/a:
zaraz zaraz to jak mozna to porownac, przeciez
a A3 to jest golf i fabia
lol
Bad-i - Wto 19 Sie, 2008 kolejne pytanie dotyczace naszych ofert na otomoto:
oba auta niby S Lina a ja tam oprocz felg to nie widze nic (no jeszcz jest kiera) a przeciez S Line ma inne zderzaki i progi a tutaj dupa. Czy to oznacza ze sa inne opcje jeszcze ??
patrzysz na ceny, podnosisz telefon dzwonisz i nagle. Hmm takiego modelu nie mamy, to ja sie pytam jak nie macie jak jest na stronie ze jest za 31 tys ojro. No ale nie mamy, noż k.u.r.w.a. to jakie macie no np 1.8 T 160 KM ile wyjdzie na PLN 145 tys PLN. To na znowu to jakim k.u.r.w.a. cudem na stronie macie inna cene - ja nie odpowiadam ze nasze ogloszenia ehhhhhBad-i - Wto 19 Sie, 2008 a teraz porownajcie powyzsze zdjecia naszych Sline to tego z niemiec
dlaczego zaden z naszych nie ma takich progow ????Bad-i - Wto 19 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
a teraz porownajcie powyzsze zdjecia naszych Sline to tego z niemiec
dlaczego zaden z naszych nie ma takich progow ????
czy ktos moze to przetlumaczyc??
S line Exterieurpaket
Die folgenden Ausstattungen sind im S line Exterieurpaket für den Audi A4 enthalten:
Stoßfänger vorn und hinten, seitliche Kühlergitter sowie Diffusoreinsatz in sportlich-markantem Design
seitliche Schwellerleisten, in Wagenfarbe lackiert
mittig integrierter Steg an der Unterkante des vorderen Stoßfänger sowie Diffusoreinsatz in Platinumgrau lackiert
Einstiegsleisten mit S line Schriftzug
S line Schriftzüge auf den vorderen Kotflügeln
Einfassungen der Nebelscheinwerfer in Chromoptik
verchromte Blenden für Auspuffendrohre (4-Zylinder)
he he bo juz wiem, w Niemczech jest opcja wlasnie S line w cenie plus dodatkowe 1.400 euro kosztuje S line Exteurieurpaket. U nas sprowadzaja pewnie te bez tego pakietu zeby zaoszczedzic ehh.mi - Wto 19 Sie, 2008 Najrozsądniej będzie jeśli podjedziesz do salonu Audi i zagadasz z kimś ocb i zmusisz go do wyjaśnienia specyfikacji pełnej.
seitliche Schwellerleisten, in Wagenfarbe lackiert
To sa progi
Czyli juz wiesz, ze to potrzebujesz Michał - Wto 19 Sie, 2008 12 lat paracowałem w tłumaczeniach symultanicznych
prosze
S line na zewnątrz opakowania
Następujące urządzenia są w linii S zewnątrz pakiet dla Audi A4:
Przednie i tylne zderzaki, kraty chłodnicy i bocznymi dyfuzora przeznaczeniu sportowym markantem Design
Schwellerleisten boczne malowane w kolorze samochodu
zintegrowanego most na środku dolnej krawędzi przedniej i dyfuzor zderzaka wykorzystania w szare malowane Platinum
Wejście bary z logo S line
S linii pociągów pozycji do przodu błotnikami
Niepewnie krocząc do Światła w chrom optyka
chrom bezels dla Auspuffendrohre (4-cylinder)Mick - Wto 19 Sie, 2008 Bartek,
Call me w sprawie Auto Fus-a, mam znajomych, ba nawet głównego szefa sprzedaży.
a co do A4 to cały czas moge Ci dac tel do Daimler-a.Bad-i - Wto 19 Sie, 2008 no to dawaj na PW bo ja do Ciebie numeru nie mam chyba...... Jezeli chodzi o Daimlera to zapytaj za ile by cos takiego zbudowali?