ŁukaszS3 - Czw 04 Cze, 2009 Sam miałem ten problem 7 miechów temu... Zdecydowałem się na S3 i pół roku później... kupiłem znowu saxo Audi jest super autem na co dzień, wygodne, szybkie, super wykonane u mnie w górach zimą napęd na 4 koła się przydaje i ogólnie jestem bardzo zadowolony ale zatęskniłem za dzikością saxo i kupiłem znowu które jest teraz w przebudowie na rajdówke... Nie sprzedawaj saxo dozbieraj i kup sobie coś na co dzień a saxo zostaw do zabawy, mówię serio!Marek23 - Czw 04 Cze, 2009 Clio Sport, reszta to żart.Anonymous - Pią 05 Cze, 2009 kolejny temat z kretynska nazwa ze nie wiadomo o co chodzi.
przeniesione.mi - Pią 05 Cze, 2009 zamykamM - Pią 05 Cze, 2009 mozesz pomyśleć ze zamykasz, a ja sobie pomysle ze to sie dzieje Jacek - Pią 05 Cze, 2009 ja nie będę mógł już nic dopisać tak naniby mi - Pią 05 Cze, 2009 egri!Vlodarsky - Pią 05 Cze, 2009
Marek23 napisał/a:
Clio Sport, reszta to żart.
z ręką na sercu wolałbym 306 GTi-6 Marek.Marek23 - Pią 05 Cze, 2009
Cytat:
z ręką na sercu wolałbym 306 GTi-6 Marek.
To fakt, ale to jednak starsza konstrukcja i chyba bardziej awaryjna. Poza tym najlepiej nie mieć żadnego auta i oszczędzać na Evo. Każdy kto ma sportowy samochód i nie jest to Evo jest debilem. I jako jeden z tych debili opuszczam ten temat, bo nic tu mądrego nie wniosę Stf - Pią 05 Cze, 2009 nie wiem jak możecie porównywać clio sporta do Type-r'a?kubas - Pią 05 Cze, 2009 no wlasnie przeciez wiadomo ze type-r nie skreca... Walle - Pią 05 Cze, 2009 jak kupisz doinwestowane E36 Emczy 3.0 to nie taka znów skarbonka, choć pewnie klocki hamulcowe będą droższe ciut niż w saxo Vlodarsky - Pią 05 Cze, 2009 http://www.allegro.pl/ite...6_gti6_s16.htmlKonradMK - Pią 05 Cze, 2009
eM napisał/a:
mozesz pomyśleć ze zamykasz, a ja sobie pomysle ze to sie dzieje
dołączam się do tej zbiorowej halucynacji.
moim zdaniem najlepszym wyjściem wyłoby zostawić vts i kupić dupowóz jako auto do przemieszczania się.saxorulez - Pią 05 Cze, 2009 zmęczone to 306, jak popatrzyłem w galerię usera na klubie 306 to jakoś mnie nie przekonał do auta. W PL mało ich jest.. tak samo w DE