To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - GT-R a sprawa Porsche

M - Pon 19 Sty, 2009

GOKART napisał/a:
eM napisał/a:

Chodzi o awaryjną skrzynię w nysie i afera z tym związana - w okol tego wszystko się kręci.
Do tego motyw ze robi lepsze czasy niz prosiak, uraził wszystkich kochających auta ze stuttgartu.

Ja to odebrałem inaczej... Nissan uraził wszystkich kiedy okazało się że poza samurajem Hatorri Hanzo Matsumoto nikt nie jest w stanie zrobić takiego czasu GT-R'em na ringu ;)

Ja nie wiem jak było, oceniam to co zobaczyłem.

GOKART - Pon 19 Sty, 2009

Ja również oceniam to co zobaczyłem i mimo wszystko nie wierzę aby firma Porsche aż tak się skundliła aby posunąć sie do takiego wybiegu by swoim kierowcą testownym, który jest notabene uznawany za mistrza n-ringu, zrobiła celowo gorszy czas GT-Rem.
Nie ma co bić pianę i czekamy na oficjalna konfrotntację obu firm na torze do której z pewnością nie dojdzie... obym się mylił.

M - Pon 19 Sty, 2009

Tez tak myślę. Pozyjemy zobaczymy, nissan tez z ch.. się nie urwał.
Na spokojnie.

k-mart - Pon 19 Sty, 2009

GOKART napisał/a:
który jest notabene uznawany za mistrza n-ringu,

Jest bardzo dobry, ale mistrzem n-ringu raczej nikt go nie nazywa. To chyba nie on ma rekordy w prosiakach na ringu??

saxorulez - Pon 19 Sty, 2009

Chrzanek ma te rekordy z tego co wiem
M - Pon 19 Sty, 2009

DOkladnie. podobno Chrzanek zrobił lepszy czas gtrem niż porsche z lemans, chciano to ukryć ale napisali na tym juz w najwyższymczasie i się wydało.
Michał - Pon 19 Sty, 2009

czytaliscie onet ?
Cytat:
NOWY MISTRZ RINGU !
Znany niemiecki tor Nurbugringungringun który od paru lat jest miejscem testowym nowych super sportowych samochodów różnych marek oraz wyznacznikiem skręcalności oraz max prędkości ma nowego mistrza. Możemy być dumni z Radosława vel.: "drift fwd 200km/h w pokoju" Chrzanowskiego rodowitego Polaka.
Radek to spokojny chłopak. Wychował sie na kresach, a jako młody człowiek rozpoczął swoją przygode z motoryzacją startująć w Rally-Crosie. Ujedzał tam Fiata Cienkocienko twin turbo z dużymi sukcesami.

Wracając do ringu oraz suchych danych liczbowych
Samochód Peugeot s16
Silnik - Orginalny silinik z saxo vts + małe przeróbki (magnetyzery, stożek king dragon )
Zawieszenie - Gwint
No i najważniejsze CZAS.
Poprzedni rekord ustanowiony dosyć niedawno przez kierowce testowego Nissana gtr'a wynosił 7 min 16 sek. Nasz polak zszedł do 2 min 28 sek. Imponujące.
Oto wywiad przeprowadzony z Hansem Untergiwaldem, który widział na własne oczy bicie rekordu
HANS - Der mer Radosła und wurst , brot automobile coca cola machen . Gehen 492Km/h i shajse wow. Ene machen volkswagen motorwerken und gruben baben . Unglabliś , ich firtig . ( tłum. Radek jechał bardzo szybko )

Radku jesteśmy dumni. Gratulujemy.

KonradMK - Pon 19 Sty, 2009

hehehe
kubas - Pon 19 Sty, 2009

;D
saxorulez - Pon 19 Sty, 2009

o kurwa...
Mike boskei są te relacje!

k-mart - Pon 19 Sty, 2009

hhehehe :D
Janusz - Pon 19 Sty, 2009

Michał napisał/a:
HANS - Der mer Radosła und wurst , brot automobile coca cola machen . Gehen 492Km/h i shajse wow. Ene machen volkswagen motorwerken und gruben baben . Unglabliś , ich firtig . ( tłum. Radek jechał bardzo szybko )

mistrzostwo :rotfl:

anjas - Pon 19 Sty, 2009

Sprawa z Nurburgringiem się wyjaśniła.
Nawet Czesi w Japonii o tym gadają.

http://www.acapela.tv/Car...c86e5c311-1-5-1

Michał - Wto 20 Sty, 2009

buehehehhehehe
chzanecek w swoim pezotku :D

Marek23 - Wto 20 Sty, 2009

Walle napisał/a:
skąd ta agrecha do japońca? :crazy: :faja:

a co, prosie ma monopol na sportowe pojazdy? Przereklamowane auta bez charakteru, są podobno tak dobre, że aż się rzygać chce - for me of coz

Jak nie jesteś w temacie to proszę nie spamuj.