Jeszcze raz dziękówa dla Rudello za rezerwacje stolika oraz gifcik.
CHRZANEK napisał/a:
Jeszcze raz dziękówa dla Rudello za rezerwacje stolika oraz gifcik.
to i ja sie dolacze, jeszcze raz, dziękówa dla Rudello za rezerwacje stolika oraz gifcik.nox - Pon 16 Lut, 2009
rasta napisał/a:
eszcze raz dziękówa dla Rudello za rezerwacje stolika oraz gifcik.
CHRZANEK napisał/a:
jeszcze raz dziękówa dla Rudello za rezerwacje stolika oraz gifcik.
JIMEK napisał/a:
to i ja sie dolacze, jeszcze raz, dziękówa dla Rudello za rezerwacje stolika oraz gifcik.
I jeszcze ja co prawda nie osobiście ale brata wysłałem
Jeszcze raz dziękówa dla Rudello za rezerwacje stolika Anonymous - Pon 16 Lut, 2009 Rude dowozicie na Żwirki i Wiugry 1 ?Rudello - Pon 16 Lut, 2009 powiec mi kiedy to dowiozą Anonymous - Pon 16 Lut, 2009
Rudello napisał/a:
powiec mi kiedy to dowiozą
supcio bede dzwonił, bo osttanio musieliśmy brac z Sensi Greg - Czw 09 Kwi, 2009 Byłem w tamtym tygodniu w Soto - ogarnia.
Pyszniaste sushi mają, a zielona herbatka z wiśnią - o łał.
Już nie pamiętam co dokładnie brałem, ale na bank maki z pieczoną rybą maślaną, maki z łososiem, maki z węgorzem i czymś jeszcze i cośtam.
Pycha. Ceny spoko. ps - Śro 22 Kwi, 2009 byłem wczoraj. Soto trzyma poziom
A są jakieś perspektywy na licencje na %?? ---> wina sliwkowego teraz niet Rudello - Śro 22 Kwi, 2009 To sie cieszę ze smakuje.
Ja ostatnio bywa okazjonalnie za barem za często przy barze jako gość
co do procentów to ciągle działają.. ale zawiłe procedury itd spowalniają wszystko.Bad-i - Śro 22 Kwi, 2009 ostatnio zaliczyliscie 2 minusy;
- bylem z 3-4 razy anie razu Ciebie nie było
- byłem na mega kacu a nie było tamago (mojego ulubionego z krewetka w tempurze na otro)
poza tym nadal pysznie i smacznieRudello - Śro 22 Kwi, 2009
Bad-i napisał/a:
bylem z 3-4 razy anie razu Ciebie nie było
haha miło tak jak napisałem pracuje już tylko okazjonalnie, ale jak będziesz się wybierał i potrzebował towarzystwa to sms me ;]Bad-i - Śro 22 Kwi, 2009
Rudello napisał/a:
Bad-i napisał/a:
bylem z 3-4 razy anie razu Ciebie nie było
haha miło tak jak napisałem pracuje już tylko okazjonalnie, ale jak będziesz się wybierał i potrzebował towarzystwa to sms me ;]
z roznymi osobami sie ostatnio pojawiam to moze i lepiej anjas - Śro 22 Kwi, 2009 ja mam pytanie - macie w Sotosuhi fotelik (krzesełko) dla dziecka?
Wpadłbym może rodzinnie na Sushi... Popróbować, bo jak pisałem wcześniej, nie mam w tym zakresie żadnego doświadczenia
Kiedy będziesz Rudello w lokalu? saxorulez - Czw 30 Kwi, 2009 dzisiaj zaliczone - aczkolwiek miałem lekki problem z łososiem był dośc żylasty jeśli tak można powiedzieć o rybie. Natomiast kelnerka z czarnymi włosami i ładnymi oczami wynagodziła mi tego łososia..
Reszta jak zwykle tip topr26rulez - Czw 30 Kwi, 2009
saxorulez napisał/a:
Natomiast kelnerka z czarnymi włosami i ładnymi oczami wynagodziła mi tego łososia..
oj tak - lokali sushi jest w w-wie dużo, ale taka kelnerka jest tylko jedna PiTT - Czw 30 Kwi, 2009