Bad-i - Wto 10 Mar, 2009 a ja wlasnie zauwazylem pierwsze paprochy pod szyba w mojej e71 - Anjas czy ty tez tak masz ?? anjas - Wto 10 Mar, 2009 Nie, u mnie jest czyściutko pod szybą.Vlodarsky - Wto 10 Mar, 2009 bo Bad-i pewnie pracuje w tartaku... to normalne te paprochy Bad-i - Wto 10 Mar, 2009
anjas napisał/a:
Nie, u mnie jest czyściutko pod szybą.
ja pierdole ale dzisiaj mam dzien ehhhh - dodatkowo telefon zaczal sie wieszac.
Andrzej moze u ciebie bylo cos takiego, wciskam przycisk MENU i w tym czasie nie otwiera mi sie ekran z ikonami tylko jakies male czarne okienko na gorze (czyli nie moge wejsce w menu ) any ideas ??
a paprochy, wynika jakby dostawaly sie nad guzikiem nav nox - Wto 10 Mar, 2009 anjas - Wto 10 Mar, 2009
Bad-i napisał/a:
Andrzej moze u ciebie bylo cos takiego, wciskam przycisk MENU i w tym czasie nie otwiera mi sie ekran z ikonami tylko jakies male czarne okienko na gorze (czyli nie moge wejsce w menu ) any ideas ??
Co do paprochów to kompletnie nie mam tego problemu...
Ale mi też już ze dwa razy się zawiesił, tzn. właśnie po wciśnieciu na Menu nie otwierał się ekran z ikonami. Pomaga restart.Bad-i - Wto 10 Mar, 2009
anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Co do paprochów to kompletnie nie mam tego problemu...
Ale mi też już ze dwa razy się zawiesił, tzn. właśnie po wciśnieciu na Menu nie otwierał się ekran z ikonami. Pomaga restart.
juz tam wale te paprochy bo przeszkadzaja tylko w ciagu dnia (wizualnie to brzydko wyglada) ale z tym menu to mamy to samo. Co masz na mysli piszac restart (tylko wyłaczenie i włączenie telefonu??). Ja restartowalem i pomagało na godzine i znowu to samoanjas - Wto 10 Mar, 2009
Bad-i napisał/a:
Co masz na mysli piszac restart (tylko wyłaczenie i włączenie telefonu??). Ja restartowalem i pomagało na godzine i znowu to samo
tak, tylko wyłączenie i włączenie. U mnie pomaga na jakieś 2 miesiące, bo na razie zawiesił się z tego co pamiętam 2 razy.
Kurde, może jakiś felerny egzemplarz trafiłeś? Jedź z nim do serwisu, niech reperują.Bad-i - Wto 10 Mar, 2009 mi sie powiesil pierwszy raz dzisiaj, ale juz dzisiaj stalo sie to z 5-7 razy - ja pierdole nie wytrzymam niech sie ten dzien konczy (a jeszcze dzisiaj jade do Adasia )Michał - Wto 10 Mar, 2009 fajne fajne te nokie
miałę z 6 sztuk SE i przez tyle lat sie zaden nie powiesił ...Mick - Śro 11 Mar, 2009 PiTT a Ty sie nie baw telefonem w łóżku przy kobiecie Bart - Śro 11 Mar, 2009 powinien się bawić ptaszkiem? Mick - Czw 12 Mar, 2009
bart napisał/a:
powinien się bawić ptaszkiem?
chyba Twoim...
CYCKAMI!!!!
czego was uczyli w tych szkołach...Michał - Czw 12 Mar, 2009 jara mnie
qbus - Czw 12 Mar, 2009 qmpel z pracy ma... calkiem fajny telefon
mi sie duzo bardziej podoba od zabawkowych telefonow seri K