To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [WRC] Rajd Polski 2009 runda WRC

GeKo - Wto 23 Cze, 2009

Panowie ja polecam od startu na OS Grabówka są 2 hopki nieduże ale za to skręca droga za nią więc będą na kontrze latać.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zVFzgKYsYlI&hl=pl&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zVFzgKYsYlI&hl=pl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

30-40sek

Następne 2 są 3:22 i zaraz dalej jest następna. Te idą na wprost ale już na dużej pycie.

Janusz - Wto 23 Cze, 2009

link Ci nie bangla ;p popraw bom ciekaw ;p
GeKo - Wto 23 Cze, 2009

Kurde, znów coś nie halo z linkiem. Moze mnie ktoś naumieć jak to się wrzuca?
M - Wto 23 Cze, 2009

piszesz
Kod:
[youtube]http://youtube/blalala[/youtube]

pozatym juz Ci wczesniej zrobilem tylko edytowales i znowu to samo :)

GeKo - Wto 23 Cze, 2009

Dzięki eM :*
PieQt - Wto 23 Cze, 2009

Geko weź poweiź gdzie są te hopy, w każdym odcinku są punkty z sektorami dla kibiców, powiedź który to będzie punkt na grabówce

tu masz link do do PDF z mapą

MAPA

GeKo - Wto 23 Cze, 2009

PieQt Ta pierwsza z kontrą jest między startem a tym 1 punktem zaznaczonym na mapie przez organizatora, mniej więcej w połowie. Natomiast te 2 na dużej pycie przy 3:20.... to zaraz jakoś zaznacze.

Powiększyć fotę żeby coś zobaczyć.

Na pozostałe 2 dni też mam pozaznaczane miejsca. Wybierałem oglądając on-boardy od Butruka i Stanika oraz na podstawie Itinerera z zeszłego roku. Jak coś to info telefonicznie udzielę na których OSach gdzie mnie znaleźć będzie można.

Anonymous - Śro 24 Cze, 2009

Geko podziel się tymi miejscami :D
GeKo - Śro 24 Cze, 2009

Problem w tym że mapa z zaznaczonymi miejscówkami leży u kumpla, a dziś rano wyjeżdżam. Jak mi sie uda złapać neta to w pt powiem na którym OS w sb bede siedział i gdzie, ale ściągawki z Onboarda już nie będzie. Pamiętam ze wybraliśmy szybki łuk żeby widzieć kto ma big cochonez.
Koto - Śro 24 Cze, 2009

Media Safety Book
http://rajdpolski.pl/files/2009_MSF%5B2%5D.rar

Są opisy kilku miejsc, może komuś pomoże

PieQt - Śro 24 Cze, 2009

GeKo ok, to ja będę się odzywał, planuję pojawić się w Mikołajkach ok 4pm jutro

Koto tego nie widziałem, dzięki

Przem_106 - Śro 24 Cze, 2009

Jesli chodzi o Grabowke, to pisalem juz wczesniej, ze jezdzilem tym Os-em 2 razy tydzien temu i tak jak GeKo pisal ciekawych miejsc jest sporo.
Pierwsze miejsce hopka z prawym jest ok, ale wybralbym inne miejsce.
Najwieksza hopa na rajdzie jest oddalona od Chmielewa okolo 1-1.5km liczac od asfaltu pod prad odcinka. Tu sa zdjecia z zeszlego roku:

Jedyny rozsadny dojazd, to dojechanie do Chmielewa (obojetnie z ktorej strony) i marsz z buta pod prad os-u.

Jako, ze to jest 1 OS wiec uwazam, ze nie bedzie cisnienia i pospiechu zeby sie tam wbic.
Ja tam bede na pierwszym przejezdzie, bo po 1: umknelo mi to miejsce w zeszlym roku, a po 2: hopy zawsze sa ciekawsze przy pierwszym przejezdzie, gdy nigdy nie wiadomo jak daleko mozna skoczyc itp.

Natomiast na drugi przejazd tego OS-u polecam odcinek "Finlandia" . Poczatek tego fragmentu zaczyna sie od lesnej krzyzowki, gdzie os skreca w lewo (okolo 2-2.5km) za Chmielewem i az do mety jest "Mega wypas" praktycznie zakret w zakret z szerokimi dlugimi lukami. W kazdym z tych miejsc bedzie napewno ciekawie!

Jedynym problemem obu miejsc moze okazac sie tabun kibicow - czytaj topic na forum www.autoklub.pl

GeKo - Śro 24 Cze, 2009

Pieqt ta druga hopka chyba jest dalej, bo przegladalem mapki z MOTORu i tak mi to wyglada, potwierdze to dzis wieczorem bo kumpel z pracy jest na on callu z blueconnectem ;) na razie pokonalismy 190km
Anonymous - Śro 24 Cze, 2009

To może się umówimy na jakieś klubowe oglądanie na którymś os ??
Niemy - Śro 24 Cze, 2009

1. Andre 22-28.06.2009 - Zełwągi
2. michool 24.06.2009 most uniwersytecki - wrocław
3. janusz czwartek-niedziela.... gdzieś w lesie, papier toaletowy na gałązce i te klimaty
4. qbus 22-29.06 Rydzewo
5. Koto piątek-sobota - jakieś pole i namiot
6. Jaco 22-29.06 Ryn.
7. siema 19-29.06 Miłki i okolice
8. grifinek nie wiem dokładnie a spał będę na plecach
9. Przem_106 25-28.06 jak zawsze - Gizycko!
10.Dariano 24-28.06 Mikołajki Jakiś domek
11. GeKo 24-29.06 Ruciane Nida
12. Niemy- 25-28.06 gdzieś jakiś domek