To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Dolot Raceland

Anonymous - Sob 25 Lip, 2009

hm, to już chyba nie ma większego znaczenia, ale dałbym troche dalej od przepustnicy, czyli na rurce gdzies w okolicy zgięcia. Mniej więcej w takiej odległości jaka jest w seryjnym dolocie

ciekawi mnie tylko ze generalnie ludzie w ogormnej wiekszosci nie maja jednak wpietego tegoo czujnika

... i mówią że ze stożkiem im więcej pali :rotfl:
w takim razie niestety to błąd...

vitesse - Pon 27 Lip, 2009

gustav napisał/a:
jako zalozyciel tego topicu nie dotrwalem do konca akcji, bo jakis czas temu za symboliczna kwote dorwalem puche ze stozkiem, do tego customowo dorobilismy reszte i smiga

tak to wyglada

Obrazek

rurka ma srednice 2,5 cala, łącznik gumowy pochodzi z jakiegos renualt :)
czujnik powietrza jest calkiem wypiety, odma puszczona w dol, zbiornik od wspomagania przeswuniety 10 cm w prawo, reszta wszedzie sie miesci na styk co do mm, pucha jest podklejona folia zeby odbijac cieplo
tylko troche gesto blach jest z przodu, bede musial wymienic grill na ten z rocznika 99, tak jak chyba tomcat zrobil - tam jest wiecej dziur. nie ma ktos takiego grilla na zbyciu? chetnie nabede

jaka folia okleiles? gdzie taka mozna nabyc ? :)

Anonymous - Pon 27 Lip, 2009

castorama/leroymerlin

srebrna folia aluminiowa samoprzylepna, tylko ze to aluminium jest dosc grube i fajnie siada

jarek-malopolska - Wto 28 Lip, 2009

GEKO i jak tam sprawa dolociku się ma.. ?? możesz podrzucić jakimś niusem, ew datą... :> ;D
GeKo - Śro 29 Lip, 2009

lakiernik daje dupy z pomalowaniem drugiej połówki kopyta, forma na 1 jest gotowa, ale nie wiedzeć czemu mam problem ze zdjęciem jej z kopyta. :/
vitesse - Śro 29 Lip, 2009

gustav napisał/a:
castorama/leroymerlin

srebrna folia aluminiowa samoprzylepna, tylko ze to aluminium jest dosc grube i fajnie siada

dał bym Ci pomogl :) ale nie widze takiej opcji ;p

Grzesiek VTS - Pon 03 Sie, 2009

????? ?????
jarek-malopolska - Czw 13 Sie, 2009

Wątek nam spada coraz niżej w tematach.. :>
jarek-malopolska - Czw 27 Sie, 2009

Czy GEKO lub ktos bardziej zorientowany mogłby sie wypowiedzieć w temacie jak sprawa wyglada...bo nie wiem czy cos z tego dolotu bedzie i czy czekac, czy szukac i kupic cos innego... :/
GeKo - Czw 27 Sie, 2009

Hej, wczoraj ponownie kopyto (z górnej połówki) poszło do lakiernika do odbudowy. Bo podczas wyciągania z formy się rozpierdoliło w drobny mak. Forma niestety też oberwała podczas wyciągania i się nie nadaje. Ja ten temat doprowadzę do końca choćbym miał zdechnąć :] , ale nie chcę też nikogo trzymać, lub obiecywać, bo niestety nie mogę się określić dokładnie :( parę razy się już zesrało, choć nie powinno.
jarek-malopolska - Czw 27 Sie, 2009

dzięki GEKO za info i trzymam kciuki żeby wyszło.. :ok:
GeKo - Czw 27 Sie, 2009

Ja spinam nawet poślady :] bo trzymanie kciuków przestało wystarczać.
jarek-malopolska - Wto 08 Wrz, 2009

i jak...spinanie pośladów przynosi jakieś efekty :) ??