HH.ORG na Torze - Krótka wizyta na torze w Wyrazowie i jej smutny koniec...
michool_vt - Sob 30 Maj, 2009 jeah, dryft taxi wyrazów fydi - Sob 30 Maj, 2009 Fajnie było Mam zdjęcia jutro może je wrzucę.
Padam dosłownie z nóg. DobranocLoko - Sob 30 Maj, 2009 Było zajebiście, super dzień, bardzo dużo jeżdżenia i do tego pojeździliśmy sporo zarówno po mokrym jak i po suchym Było po prostu genialnie, równie świetnie pod względem ludzi, towarzystwo dopisało było sporo osób i wszyscy są świetni Marek23 - Nie 31 Maj, 2009
strick napisał/a:
Maras a teraz powiedz, jakim autem najlepiej na mokrym sie jezdziło
Proste, Twoje 190D... Aż byłem w szoku,że tak to skręca.Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 Foty , ach jak ja wam zazdroszczę ade - Nie 31 Maj, 2009 dawac foty i czasy bo mnie skreca.... M - Nie 31 Maj, 2009 zdecydowanie...Janusz - Nie 31 Maj, 2009 fak faktem było mega fajnie i dużo latania.... na mokrym były prze akcje, co prawda nie było straży pożarnej która by napinała 130km/h ale był bart no i Mi który ma bardzo zwinne raczki i fajnie się z nim jeździ generalnie ma mokrym dużo nie pojeździłem bo mi się wycieraczki zepsuły na suchym było mega dużo upalania, skończyliśmy chyba o 18, potem jeszcze fryty (bez rewelki) i ja się już zebrałem, ale z tego co słyszałem to chłopaki poszli napastować jakiegoś Chinola Bardzo miło było poznać Leona, Martina, Stricka, p106, Jacka no i Marka s3 który jeździł chyba wszystkim co było na torze (oprócz swojego paska) Resztę stary dobrych wyjadaczy jak zwykle miło było zobaczyćM - Nie 31 Maj, 2009 k-mart - Nie 31 Maj, 2009 dlaczego nikt foty nie cyknal?strick - Nie 31 Maj, 2009 Nie wiem, czy ktos przóc Fydiego robił zdjecia.GeKo - Nie 31 Maj, 2009 Nikt nie myślał o foceniu, wszyscy napinali 106 - Nie 31 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
Nikt nie myślał o foceniu, wszyscy napinali :D
to mi chyba nie za bardzo zadowolony z wyjazdu....michool_vt - Nie 31 Maj, 2009 co do czasów to wczoraj na suchym GeKo był najszybszy,na seryjnej oponie z resztą na mokrym tez super sobie radził, nie wiem jakim cudem wyleciałeś z toru ze 3 razy
marek23 w 205tce dżona wykrecił bardzo zbliżony czas do GeKo,
nie wiem co marek powiedział januszkowi ale januszek strasznie szybko napadał ten zakret za startem
na mokrym, najszybszy był kolega (adrian?) z clio sporta
i ziom martina w białym rallye, który prawie nie zjeżdżał z toru
ps. dwa mocarne teksty z wczoraj:
"ty nie jesteś gejem?"- tekst Loko do Mi całującego żone
"on jest taksówkarzem?" strick - Nie 31 Maj, 2009
michool_vt napisał/a:
wyleciałeś z toru ze 3 razy
3 razy, to własnym autem tylko
Ja pamietam tylko czas GeKo 43.98 i czas Januszka 45.4.
Wydaje mi sie, ze Dzon tez juz zszedł ponizej 44 sek.