MotorSport - [WTCC] World Touring Car Championships
Vlodarsky - Nie 24 Kwi, 2011 ogladalem drugi wyscik ! Grubo diesel szedl !Bad-i - Nie 24 Kwi, 2011 dzwonil do mnie Mordarski, powiedzial ze żaden ......(rowerzysta) nie założył medii z tyłuVlodarsky - Nie 24 Kwi, 2011 dobrze szli. Podobało mi się po przecięciu szykany jak było fair play i oddał pozycję gościowi z Seata (nie pamiętam jeszcze ich nazwisk - jestem koniem)Bad-i - Nie 24 Kwi, 2011 to na bank nie był JanikVlodarsky - Nie 24 Kwi, 2011
Cytat:
to na bank nie był Janik
106 - Nie 24 Kwi, 2011 hyhyhyLoko - Nie 24 Kwi, 2011
Vlodarsky napisał/a:
dobrze szli. Podobało mi się po przecięciu szykany jak było fair play i oddał pozycję gościowi z Seata (nie pamiętam jeszcze ich nazwisk - jestem koniem)
To raczej z fair play nie ma wiele wspólnego, a raczej z obawa ze dostanie kare CHRZANEK - Pon 25 Kwi, 2011 Aż sobie zagrałem w TOCE
"Łelkam in Olton Park..."fydi - Nie 15 Maj, 2011 Jaybie, znowu rozwalili Menu fydi - Nie 05 Cze, 2011 Piękny wyścig. Powinno się to pokazywać innym kierowcom jak jeździć defensywnie. A ostatnie okrążenie to brak słów. Ciekawe czy Villa dostanie kare za wypchnięcie Tarquiniego.Bad-i - Nie 05 Cze, 2011 dobry poczatek drugiego
szkoda ze jak zaczyna padac to nie zatrzymuja wyscig Rasputin - Nie 05 Cze, 2011
Bad-i napisał/a:
szkoda ze jak zaczyna padac to nie zatrzymuja wyscig
No jak to,przecież zatrzymali.
Początek faktycznie...emocjonujący. Po restarcie, będzie pewnie jeszcze lepiej Bad-i - Nie 05 Cze, 2011 sorry zle sie wyrazilem, szkoda ze zatrzymuja..... Niech jada do pitu zmienic opony i dalej a nie takie pyerdolenie Vlodarsky - Nie 05 Cze, 2011 Bad-i, zgadzam się !Yarko - Sob 02 Lip, 2011 przypominam że jutro o 13 wyścik transmisja Eurosport