Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
michool_vt - Pon 31 Sie, 2009 czerwony to seryjny racelanda - nie przepuszcza większych gałęzi
zielony to green - ponoc lepszyBad-i - Pon 31 Sie, 2009
michool_vt napisał/a:
czerwony to seryjny racelanda - nie przepuszcza większych gałęzi
zielony to green - ponoc lepszy
a to wszystko wyjasnia...... myslalem ze jak zamawiasz serie to nie daja ci stozka dlatego wzialem od razu z tym greenem. No nic, zobaczymy co wyjdzie na hamownic martin.h - Pon 31 Sie, 2009 Bad-i, tak jak już reszta wyjaśniła, zielony to Green. Jak otwierałem Racelanda aby go zobaczyć, patrzę a tam nie ma Greena tylko seryjny stożek. Już się wk.ur.wiłem i myślałem, że Angole coś poje.bali, ale na szczęście był osobno zapakowany Green. Rozpakowałem go i umieściłem w jednym kartonie, aby paczka była mniejsza Bad-i - Pon 31 Sie, 2009 nie no wszystko super, teraz tylko poczkam na efekty na rolkach. Jestem bardzo ciekawy czy cos ten dolot da na tym programie saxorulez - Wto 01 Wrz, 2009 nic nie da.. naciągneli Cię Bad-i - Wto 01 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
nic nie da.. naciągneli Cię
ty tak chwaliles, jak nic nie da to masz wpyerdol 106 - Wto 01 Wrz, 2009 ponoc te z g-forca daja a te z kam racing nie
ja kupie w g-force Bad-i - Wto 01 Wrz, 2009 Mysle ze Lukasz na klienta "Bad-i Motorsport" nie moze narzekac Jaco - Śro 02 Wrz, 2009 Kiedy składanie kolejne zamowienie ? Bo jak co to przygarnę wydech do peżoła.martin.h - Śro 02 Wrz, 2009
Jaco napisał/a:
Kiedy składanie kolejne zamowienie ? Bo jak co to przygarnę wydech do peżoła.
Myślę, że moglibyśmy sobie zrobić jakieś prezenty przed świętami (październik, listopad)
I fajnie jakby się uzbierało więcej osób (zamówienie za ponad 700 funtów) wtedy można mieć wysyłkę free.
PS: Jaco, powinienem być w niedzielę w Tychach to będziesz mógł zobaczyć wydech.Bad-i - Czw 03 Wrz, 2009 wracajac do tematu dolotu, bardzo fajnie sie on pasuje aczkolwiek jest na milimetry (doslownie ociera sie o glowice)
Pytanie do Chrzanka, czy w a grupie mozna wycinac przedni pas (taki waski pasek) zeby udroznic dolot powietrza do dolotu ?
Drugie pytanie; dlaczego niby ten green filter jest lepszy od seryjnego (wedlug Adamanta ten czerwony jest o tyle fajniejszy ze ma stozkowy ksztalt na gorze i lepiej powietrze go "obchodzi" w stosunku do greena ktory ma jakby plaska scianke od ktorego powietrze bedzie sie odbijalo na boki) ??106 - Czw 03 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a:
Pytanie do Chrzanka, czy w a grupie mozna wycinac przedni pas (taki waski pasek) zeby udroznic dolot powietrza do dolotu ?
imho nie moznaBad-i - Czw 03 Wrz, 2009 Adaś nie był pewny, ale mowił ze kiedys na bank cieli w tymi miejscu zeby bylo wiecej powietrza.
To drugie pytanie jest rownie istotne saxorulez - Czw 03 Wrz, 2009 moim zdaniem mozna to lekko nawiercić (np otwory o średnicy 5 cm)Bad-i - Czw 03 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
moim zdaniem mozna to lekko nawiercić (np otwory o średnicy 5 cm)
ziom ten pas nie ma szerokosci 3-4 cm (zatem nie ma mozliwosci takich otworow wiercic). jedyne to wyciac pasek na szerokosc dolotu o wysokosci moze 1.5 cm gora 1.75
co z ksztaltem stozka - w czym ten zielony jest lepszy od serii (czyt. czerwonego) ? bo moim zdaniem material i wykonczenie jest identyczne (lacznie z siatka i wymiarami oczek w siatce)