jak podobnie polecial to grubo było:DMichał - Czw 10 Wrz, 2009 jayebie
ale twarz pokerzysty w locie byłaMłody Papież - Czw 10 Wrz, 2009 taaaa... to so hardkory, a nie jakieś pie.rd.olenia k-mart - Czw 10 Wrz, 2009 kurwa, budzet jednak trza miec by poskrecac.
inaczej to sobie mozna, nie wiem....lepiej przebalowac kase.
wqrwia mnie to, tyle osob sie marnuje.
Marek mogl by wyjac generalke w PZM, a tak.....c.h.u.j., nie skrecajacy szeja jest na 1.speed555 - Czw 10 Wrz, 2009 no dokładnie, mi marzy sie zeby Michal Elżbieciak wsiadl w jakiegos typera i pokazal tym leszczom jak sie jezdzi. a znam tez kilku nie jeżdżących (np. Kalicki) co zlali by czołówke bez pierd.o.l.e.nia:)106 - Czw 10 Wrz, 2009 agriii... spotkalem jakis czas temu lukasza na "nocnych" w krakowie
co do elzbieciaka to astra chyba wcale nie jest taka slaba. ona chyba po janku
jest wiec ma calkiem ladna przeszlosc wygranych rajdow.GeKo - Czw 10 Wrz, 2009 Kalicki też ogarnia konkret
agriii... spotkalem jakis czas temu lukasza na "nocnych" w krakowie
nalezy do naszego amk wiec ja sie dosc czesto z nim widuje:)106 - Czw 10 Wrz, 2009 wiem wiem ... qbus - Czw 10 Wrz, 2009
Cytat:
Kurde ziom, to było po rocznej przerwie w startach w Tychach...ale masz rację, mozna było szybciej
ziom to nie o to... Doskocz tak jezdzil i tak uczyl jezdzic a mimo to nikt nie mowil mu ze mozna bylo szybciej, ot taka technika.
Cytat:
Dają 10 000 zł nagordy, ale wystawiają Nyge, który super zna tor i ma auto rodem z GSMP. Do tego zapraszają Steca,itd. I co wtedy amator ma tam szukac.
Wiesz ale to działa w dwie strony. Jedzie też taki Stawiarski co tor zna jak Nyga jak nie lepiej i stać go na wypozyczenie topowego Evo z MP i czego tam ma szukac totalny amator w seri? Nie da sie tego uniknac niestety ale fakt zgadzam sie ze licencjonowani zawodnicy nie powinni zabierac nagród amatorom w takich imprezach. Wyścigowi zbrojeń już ciężko zapobiec.Marek23 - Nie 13 Wrz, 2009 http://vimeo.com/6555625Anonymous - Nie 13 Wrz, 2009 Nyga-"fajne jest to ze amator moze tu wygrac z zawodowcem"
nie wiedzialem ze taki dowcipny gosc z niegoMarek23 - Nie 13 Wrz, 2009
rabarbar napisał/a:
Nyga-"fajne jest to ze amator moze tu wygrac z profesjonalistą"
nie wiedzialem ze taki dowcipny gosc z niego