A ja Kuziego lubię jako drivera. Idzie wszystko, wygrał dwa szutrowe rajdy w tym sezonie, a na dolnośląskim dopóki nie wyleciał za meta. Chciałbym w tym wieku byc tak odkręcony jak on...
Przykład tego jak Kuzi nie skręca:
http://www.youtube.com/watch?v=iCOLO0zpKfk
Ciągnie z rekawa na nawrotach,a i tak czasowo wygrywa.
Jest bucem, nie wiadomo skąd ma kasę, nie jest mega talentem, ale idzie zawsze o zycie.
Przy nim Bębenek,Kuchar, Sołowow,Dytko i tym podobni to nudno jeżdżący rzemieślnicy, którzy od 10 lat pier.dolą o zbieraniu doświadczeń.
Zgadzam się w 100%. Nigdy za Leszkiem nie przepadałem, ale jeździć to On potrafi jak mało kto i zawsze idzie wszystko.tomecki - Sob 17 Paź, 2009 Marek23 - dobrze powiedziane, też się zgadzam
Edit: zbieżność mojego nicka i autora filmu jest przypadkowa...
Jacek - Sob 17 Paź, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Hahaha - wiedziałem że ktoś wrzuci Lesława...
Ech Jacek złośnik
faktycznie wkleiłem foto bo fajne choć wcale nie uważam go za nieskręcacza anjas - Sob 14 Lis, 2009
dziś wogóle jakiś pechowy dzień dla clio... u mnie 3 milimetrów brakowało a bym się rozpi.ździl. Jakiś baran zaczął wyprzedzać kiedy ja go wyprzedzałem, musiałem uciekać w stronę pobocza saxorulez - Nie 15 Lis, 2009 fajne oklejenie miał robertGaydek - Nie 15 Lis, 2009 I felgi, prawie takie, jak moje .k-mart - Nie 15 Lis, 2009 mi sie lusterka podobaja.Bad-i - Nie 15 Lis, 2009 Szeja by z tego wyszedłQukie - Sob 23 Sty, 2010 Anonymous - Nie 31 Sty, 2010 haha idealny przykład: