Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
Cartoon - Wto 08 Cze, 2010 U mnie będzie tylko podniesienie fiesty na gwincie
Mam nadzieję, że jutro wyjdę trochę wcześniej ze szkolenia, wtedy od razu obiorę kierunek do Jaskini Motorsportu Vlodarsky - Wto 08 Cze, 2010
Cartoon napisał/a:
Jaskini
weź pochodnie bo w jaskini ciemno jak u murzyna w okrężnicy Jakarti - Wto 08 Cze, 2010
Cartoon napisał/a:
U mnie będzie tylko podniesienie fiesty na gwincie
Mam nadzieję, że jutro wyjdę trochę wcześniej ze szkolenia, wtedy od razu obiorę kierunek do Jaskini Motorsportu
albo sie umawiamy na jakis termin albo nie i korzysta z niego ktos inny, chyba to tak powinno wygladac, nie? wiec nie albo tylko kiedy bedziesz..
bez ataku Cartoon - Wto 08 Cze, 2010 na 90% będę jutro
na 10% w czwartek
Pasuje taka odpowiedź? Anonymous - Wto 08 Cze, 2010 NIE !Jakarti - Wto 08 Cze, 2010
Cartoon napisał/a:
Pasuje taka odpowiedź?
to raczej uwaga do wszystkich wiec nie traktuj osobiscie
odpowiadajac:
nie, poniewaz marnujemy czas Marka i innych. tak po prostu uwazam.KarQ - Śro 09 Cze, 2010 Ja się muszę przesuwać w kolejce w tył bo nie przywiozłem gratów i narazie nie mam czasu po nie jechać. Więc kolejne osoby wskakują przede mnie , dopóki ich nie przywiozę.
Dziękuję. Dobranoc.Cartoon - Śro 09 Cze, 2010
Jakarti napisał/a:
odpowiadajac:
nie, poniewaz marnujemy czas Marka i innych. tak po prostu uwazam.
Z Markiem takie rozwiązanie ustaliłem wcześniej...
ale mniejsza o większość
Fiesta odwiedziła Jaskinię - pochodnie nie były potrzebne, ale za to proponuję zabierać tam jakieś środki na komary
ps. nie wiedziałem, że fiesta może być tak komfortowa kosmita - Śro 09 Cze, 2010
Cartoon napisał/a:
nie wiedziałem, że fiesta może być tak komfortowa
er rajda założyłeś
Cartoon - Śro 09 Cze, 2010 poszedłem raczej w tym kierunku...
Vlodarsky - Śro 09 Cze, 2010 milo bylo w koncu poznac !Cartoon - Śro 09 Cze, 2010 No właśnie
Marek, jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI saxorulez - Czw 10 Cze, 2010 jak teraz wygląda lista??Vlodarsky - Czw 10 Cze, 2010 teraz Greg powinien sie zglosicVlodarsky - Czw 10 Cze, 2010 1. Greg - C2 Grzesiu wyślij mi proszę listę co robimy na pw
2. KarQ - Civic
3. Łukasz - białe saxo vts
4. Xsara 1,6 16v
5. saxo vts mistrz łukasza
6. JAKARTI - Millers do skrzynie czeka tak przy okazji