Walle - Czw 03 Gru, 2009 takie z3m kupe do lansu się nie nadaje, z dobrym kołem (17, nie więcej) dobre jest na północną pętlę, ale szału przed Ikeą w Jankach nawet nie zrobisz.Bad-i - Czw 03 Gru, 2009
rasta napisał/a:
Bad-i, ale fura jest przeofrooomna
rozumiem ze chodzi tutaj o jej rozmiar ??
Jezeli tak to rzeczywiście jest duza, dlatego wygląda jak WIELKA KOOPA PiTT - Czw 03 Gru, 2009
eM napisał/a:
powaga - dla mnie te felgi są takie że bym 200zł za jedną nie dał.
To kwestia gustu, mi sie podoba design by PiTT - chyba mamy podobne gusta bo nic nie chce zmieniac.
jak dla mnie to właśnie to koło bylo idealne, szkoda że eM ich nie chciał
Gotti - Czw 03 Gru, 2009
206 Gti napisał/a:
Gotti napisał/a:
Każde Z3M które się pojawia jest za drogie a oczyma wyobraźni już kupiłeś BBS CH z oponami za min. 15k zł?
Jeżeli masz problem z moją wyobraźnią to w pierwszej kolejności popracuj nad swoją.
W odpowiedzi na Twoje pytanie: tak w mojej wyobraźni są już BBS CH 19' za 25k.
a to założysz te od audi do BMW?
W podstawówce na matematyce było tak: 8600,00 za koła + 1300,00 za jedną (pamiętaj! są 4) sztukę dobrej opony
Typowo po polsku, fura jak najtańsza a później koła za dyche Gaydek - Czw 03 Gru, 2009 PiTT, szkoda, że mi nie sprzedałeś tych kół .Anonymous - Nie 27 Gru, 2009 adam -> http://www.allegro.pl/ite...ki_lifting.htmlBart - Nie 27 Gru, 2009 1.9 i jakieś koła z supermarketu, biedaro.Anonymous - Nie 27 Gru, 2009
bart napisał/a:
1.9 i jakieś koła z supermarketu, biedaro.
jakby to była honda to można by powiedzieć ..... swap saxorulez - Nie 27 Gru, 2009 w BMW SWAP to nie problem bo chyba sporo ludzi to robi.
Ale stan tego auta jakiś mizerny moim zdaniem. Mi się nie podoba (chyba przez kolor)k-mart - Nie 27 Gru, 2009 vitesse - Pią 15 Sty, 2010