HydePark - Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etc
Ryba - Wto 12 Sty, 2010 Nie wiem gdzie to dac, ostro
Vlodarsky - Wto 12 Sty, 2010 kiedyś był chyba tema o "Le Parkour"
Gość wyłączył grawitację... jest niezwykły !! masakra i szok dla mnie co wyprawia.iQ - Wto 12 Sty, 2010
brak mi slow, szok!k-mart - Wto 12 Sty, 2010 hehehe, taki Assasin, ktorego Anjas strasznie nie lubi anjas - Wto 12 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
hehehe, taki Assasin, ktorego Anjas strasznie nie lubi
lubie, ale szybko się nudzi k-mart - Czw 21 Sty, 2010
62lata, sukinkot!Vlodarsky - Czw 21 Sty, 2010 k-mart, naprawdę robi wrażenie... ale napewno na sucho nie jedzie. Kilka razy już słyszeliśmy, że go złapali z środkami dopingującymi...k-mart - Czw 21 Sty, 2010 Zlapali, ale on przynajmniej sie do tego przyznaje, w jakims tam wywiadzie powiedzial: "tak, zawsze bralem i nadal biore".
Tak czy siak, trening i wyglad w tym wieku robia wrazenie. Ciekawe czy pudzian tez tak bedzie wygladal po 60-tceM - Czw 21 Sty, 2010 słyszałem ze ruch konserwujeAnonymous - Czw 21 Sty, 2010
eM napisał/a:
słyszałem ze ruchanie konserwuje
indeed... saxorulez - Czw 21 Sty, 2010 eM,
to jutro się zakonserwuję z chłopakami wieczorem Walle - Wto 02 Lut, 2010 http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.htmlKonradMK - Wto 02 Lut, 2010 bez sensu, w MMA żadem sumita nic nie pokazałVlodarsky - Wto 02 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
bez sensu, w MMA żadem sumita nic nie pokazał
z sensem - jest to dobry zawodnik dla Pudziana (zawodnika bez doświadczenia) - duży a szanse małe, żeby Pudzian z nim przegrał.KonradMK - Wto 02 Lut, 2010
Vlodarsky napisał/a:
KonradMK napisał/a:
bez sensu, w MMA żadem sumita nic nie pokazał
z sensem - jest to dobry zawodnik dla Pudziana (zawodnika bez doświadczenia) - duży a szanse małe, żeby Pudzian z nim przegrał.