Marek23 - Nie 06 Gru, 2009 Miałem przyjemnośc w s2000, a swego czasu miałem gsi 16v. Honda szybsza,nie ma o czym mowic... Patryk ma swoim haldexie 300 koni, wiec sie nie dziwie.strick - Nie 06 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Patryk ma swoim haldexie 300 koni
A nie 400?k-mart - Nie 06 Gru, 2009 w s3 jest jak w 106/saxo, +/- 20% w prezencie od fabryki.ade - Nie 06 Gru, 2009
strick napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Patryk ma swoim haldexie 300 koni
A nie 400?
ponad 400:D
chyba 420 z tego co kojaze, na racingforum byl zreszta gdzies wykresGeKo - Pon 07 Gru, 2009
ade napisał/a:
a w krakowie co ktos kupi, nawet jakas zdlubana z wawy to nie chce jechac:/
Górskie powietrze im szkodzi KonradMK - Pon 07 Gru, 2009
GeKo napisał/a:
ade napisał/a:
a w krakowie co ktos kupi, nawet jakas zdlubana z wawy to nie chce jechac:/
Górskie powietrze im szkodzi
rzadkie jest, mniej tlenu w tej samej objętości Vlodarsky - Pon 18 Sty, 2010 Czy zdarza się wam (tym co pierdzą czasem marchewami) że ludzi siedzący na dupie po marchewie przestają wam siedzieć na dupie ?
Co prawda bardzo ale to bardzo rzadko ZX pierdzi ale takie coś zauważyłem chociażby wczoraj ruszyłem spokojnie a za mną jakiś granatowy diesel bora, a4 czy coś takiego nie przyglądałem się w luterko za bardzo. Wsiadał na dupę ruszająć ze świateł na Powstańców. Z II na III dało się usłyszeć pierdnięcie (i to nie ja tylko mój samochód) i gość zupełnie odpuścił jazdę za mną może myślał, że spłonie jak będzie jechał za blisko M - Pon 18 Sty, 2010 Bardzo czesto takim ludziom opada wtedy poziom testosteronu gdy zobaczą jakiś detal który mowi im "mozesz przegrać".
Pamietam jak jezdzilem z włączoną procedurą startu i jak na swiatlach odcinka była 4500k to potem nie bylo chetnych do jazdy.Jakarti - Pon 18 Sty, 2010 hahahahahhaha
pamietam jak mialem punto i dzialalo jak odrzutowiec.
tez nikt sie nie chcial sciagac M - Pon 18 Sty, 2010 sam sie nie scigales zeby lampka sie jakas nie zapalila Jakarti - Pon 18 Sty, 2010
Cytat:
sam sie nie scigales zeby lampka sie jakas nie zapalila
ale oni o tym nie wiedzieli Janusz - Pon 18 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
pamietam jak mialem punto i dzialalo jak odrzutowiec.
tez nikt sie nie chcial sciagac
ja się ścigam tylko z takimi Anonymous - Pon 18 Sty, 2010 właśnie, jak zrobić żeby xsi szczelau marchefami? bo brzmi jakby szczelau, ale nie szczela. Może nie szczela bo mam kończowy serie (komorowy). Tak byłby jakiś lans, bo teraz mi białe stalówki zimowe troche kijowo wyglądajo i nie ma szału na wsiBarejka - Pon 18 Sty, 2010 AndreXSi, ja na jakims tam smieszym dolocie i odetkanym dobrze wydechu potrafilem czasami zakopcic dobra marchew, teraz na serii juz ni chuchu
jest dwa sposoby ten drozszy to zapodac motor 16v
a drugi pogrzebac w elektornice troche http://www.youtube.com/watch?v=kgVHgpvCKJ8Barejka - Pon 18 Sty, 2010 AndreXSi, karwa moj ulubiony film