To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Plazma czy LCD

Bad-i - Pon 07 Cze, 2010

PiTT napisał/a:

obraz prosto z podpiętego aparatu jest o niebo ładniejszy niż na samsungu

Kurcze dla mnie ogladanie fot na TV mija sie z celem, nie jestem w stanie zniesc tego nerwowo. Tzn zdjecia ogladane na TV w porownaniu do tych samych zdjec na PC to niebo a ziemia (oczywiscie lepsza jakosc na komputerze)

PiTT - Pon 07 Cze, 2010

Bad-i napisał/a:
PiTT napisał/a:

obraz prosto z podpiętego aparatu jest o niebo ładniejszy niż na samsungu

Kurcze dla mnie ogladanie fot na TV mija sie z celem, nie jestem w stanie zniesc tego nerwowo. Tzn zdjecia ogladane na TV w porownaniu do tych samych zdjec na PC to niebo a ziemia (oczywiscie lepsza jakosc na komputerze)

no właśnie, tak było jak miałem samsunga
zdjęcia były kiepskie
za to te same foty w sony są super

Bad-i - Pon 07 Cze, 2010

no ja ogladalem tez na Sony ale dla mnie jakosc jest zbyt slaba :(
strick - Pon 07 Cze, 2010

Mnie foty na sony tez sie podobaja. Fajne jest to, jak mozna robić prezentacje, dać jakąś muzyczke pod to...
Bad-i - Pon 07 Cze, 2010

strick napisał/a:
Mnie foty na sony tez sie podobaja. Fajne jest to, jak mozna robić prezentacje, dać jakąś muzyczke pod to...

ale te foty sa gorszej jakosci niz twoj avatar

strick - Pon 07 Cze, 2010

Bartek to moze masz coś zwalone? Ja widziałem zdjecia fajnej jakości na tv... Weź jeszcze raz podepnij sobie pena ze zdjeciami i zobacz czy dalej tak jest.
Michał - Pon 07 Cze, 2010

karwa
zaciekawiło mnie to :/
miusze u siebie luknąć

Bad-i - Pon 07 Cze, 2010

strick napisał/a:
Bartek to moze masz coś zwalone? Ja widziałem zdjecia fajnej jakości na tv... Weź jeszcze raz podepnij sobie pena ze zdjeciami i zobacz czy dalej tak jest.

hmm no chyba ze to zdjecia musza byc zrobione w mega jakosci

PiTT - Pon 07 Cze, 2010

ja mówię o fotach prosto z aparatu, czyli takich po 5MB bez obróbki
anjas - Pon 07 Cze, 2010

w mnie foty wyświetlają się bardzo fajnie i na panasonicu i na soniaczu. Czasem zastanawiam się czy nie lepiej niż na kompie.
leon - Pon 07 Cze, 2010

anjas napisał/a:
u mnie foty wyświetlają się bardzo fajnie na soniaczu. .

+1

i dlatego szykując się do zmiany telewizora też rozglądam się za sony.. miał ktoś do czynienia z nowymi seriami EX700 i HX700?

TOXIC - Pon 07 Cze, 2010

no powoli mozna juz sie rozgladac za 3D :D juz jest do kupienia plazma Panasonic'a 50" full hd ponizej 10k :) w komplecie 2 pary okularów i wrazenia rodem z kina :) Nie pamietam teraz modelu ale dzisiaj miałem małe demo w robocie :D SWEET :)
Yarko - Pon 07 Cze, 2010

TOXIC napisał/a:
no powoli mozna juz sie rozgladac za 3D :D juz jest do kupienia plazma Panasonic'a 50" full hd ponizej 10k :) w komplecie 2 pary okularów i wrazenia rodem z kina :) Nie pamietam teraz modelu ale dzisiaj miałem małe demo w robocie :D SWEET :)

za trochę ponad 10k turbisz clio i nie potrzeba okularów ;D

strick - Wto 08 Cze, 2010

leon napisał/a:
miał ktoś do czynienia z nowymi seriami EX700 i HX700?

Słyszałem niezłe opinie, ale nic wiecej na ich temat nie wiem.

Bad-i - Wto 08 Cze, 2010

PiTT napisał/a:
ja mówię o fotach prosto z aparatu, czyli takich po 5MB bez obróbki

no to ja nie wiem co jest grane, robie fotki (co prawda jakis tam zwyklym automatem Sony) z najwieksza w tym aparacie rozdzielczoscia czyli 8mln i na TV nie ma porownania do kompa.