Bart - Czw 24 Maj, 2012 do AMELINOWYCH felg!anjas - Czw 24 Maj, 2012 kurka, to normalnym lakierem się ich nie pomaluje Maciusiowy - Czw 24 Maj, 2012 liczyłem do 27 ale ni ch.uja - liczycie: '...dwana, trzyna, czterna...', czy '...dwanaście, trzynaście, czternaście...' nox - Czw 24 Maj, 2012 środek który poleca bart daje rade nie jest to środek do deironizacji jak ironX rim-7 decon gel itp ale lotną rdze z klocków bardzo dobrze usuwa koszt to 24 zł za litr koncentratu
a tak w ogóle nielsena polecam - mam, ale coś z tym liczeniem nie teges Bart - Czw 24 Maj, 2012
Maciusiowy napisał/a:
liczyłem do 27 ale ni ch.uja - liczycie: '...dwana, trzyna, czterna...', czy '...dwanaście, trzynaście, czternaście...'
potem też się robi trudno - czy powinno być dwadzieścia dwa, dwadzieścia trzy, dwadzieścia cztery czy dwa dwa, dwa trzy, dwa cztery...
są dylematy, są!Maciusiowy - Czw 24 Maj, 2012
Bart napisał/a:
potem też się robi trudno - czy powinno być dwadzieścia dwa, dwadzieścia trzy, dwadzieścia cztery czy dwa dwa, dwa trzy, dwa cztery...
są dylematy, są!
ajwaj - nie wiedziałem że detailing aż tak trudny GeKo - Czw 24 Maj, 2012
Bart napisał/a:
zefir napisał/a:
aloha, potrzebuje cos co uratuje mi felge od grubej warstwy pylu z klocków hamulcowych?
noxxxx ma jakiś magiczny środek - psika się nim felgę, liczy do dwudziestu siedmiu i spłukuje wodą pod ciśnieniem - 80% brudu schodzi, jak ma zejść 99.5% to po psiknięciu liczysz do trzydzeistu trzech i traktujesz felgę jakąś szczotką, po czym spłukujesz.
ps. specyfik ten okrutnie śmierdzi
He he Noxiu ma chyba jakieś poglądowe foty jak walczył z wżartym rdzawym pyłem w moje Speedline'y w trakcie zimy. I prawie mu się udało ogarnąć sprawę podczas zwykłego mycia.Bart - Czw 24 Maj, 2012 Ja bardzo polecam firmę Mr Cleaner - kupuję tam czasem jakieś kosmetyki, furmanki mi ogarniają jak należy, a co najlepsze - od wieeeelu miesięcy niczego za to nie zapłaciłem mi - Czw 24 Maj, 2012
Bart napisał/a:
furmanki mi ogarniają jak należy
nox - Czw 24 Maj, 2012
Bart napisał/a:
od wieeeelu miesięcy niczego za to nie zapłaciłem
no właśnie bo ja juz o tym zapomniałem zefir - Czw 24 Maj, 2012 nox bede brał jeszcze jakas glinke, co bys polecił z sensownej kasy?
i cos generalnie do mycia auta potrzebuje zeby na szybko karcherem opierdolic
kupowac u ciebie przez strone czy zamowienie na email?nox - Czw 24 Maj, 2012 koła od Geko