Anonymous - Czw 14 Sty, 2010
kuwa tu sie hotheczami a nie traktorami jezdzi!!!
te 2,5 to podobno jeszcze nie tragedia,gorzej jest z tymi 3,1 td z nastepnego cziroki-zaden nie dożył 150 tys przebieguBart - Czw 14 Sty, 2010 PiTT - Czw 14 Sty, 2010 z jednej strony fajne 4x4, ale kurde chodzi mi po głowie kozackie kombi rwd
bardzo mi się podoba
nox - Czw 14 Sty, 2010 Strasznie byłem napalony na takie właśnie 2.5 td ale wszyscy odradzali ten silnik ze względu ponoć na mega wysoką awaryjność , znów 4.0 pali po amerykańsku ps - Czw 14 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
z jednej strony fajne 4x4, ale kurde chodzi mi po głowie kozackie kombi rwd
i xuj strzelil 11 stron tematuKonradMK - Czw 14 Sty, 2010
ps napisał/a:
PiTT napisał/a:
i xuj strzelil 11 stron tematu
ja pierdole, PiTT to baba do chuya wacława. weź spie.rdalaj, kup sobie felgi do golfa Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 zaraz PiTT założy nowy -o kombiakch RWD,i dobrze bo w domu siedze i sie nudzePiTT - Czw 14 Sty, 2010
ps napisał/a:
PiTT napisał/a:
hehehe no nie, bo w sumie w grę nadal wchodzi Cherokee / Grand Cherokee
ale za to Marcel kupil PiTT - Czw 14 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
ps napisał/a:
PiTT napisał/a:
ja zapinam w kalesony, PiTT to baba do chuya wacława. weź spie.rdalaj, kup sobie felgi do golfa
ssij dupę kasztanie
napisałem, że ma być większe auto, dupowóz
więc nie jest to 4x4, ale jest duże i fajne
kurde problem z 4x4 jest taki że przekraczają znacznie zakłądany budżet a faktycznie nie chcę kupić jakiegoś kondona który się rozsypienox - Czw 14 Sty, 2010 Pitt tylko ogólnie szukałeś auto do rozbijania się a takie e34 nie wierze zaraz byś ją oddał do rudego szukał fajnego koła itp itd Anonymous - Czw 14 Sty, 2010
bart napisał/a:
A silnik, który masz w tym jeepie to niestety pomyłka włoskiej myśli konstruktorskiej (słynny VM).
Póki działa i jest sprawny wszystko jest ok - jest mocny, dość oszczędny.
Jak się zacznie sypać to kaplica. Mało kto potrafi go naprawić. Z ciekawostek - ma 4 głowice
wiem zdaję sobie z tego sprawe i naszczęscia mam człowieka który jakby co ogarnia zdecydowanie gorszy jest 3.1 jak dbasz o 2.5 to on działa jak należy Walle - Czw 14 Sty, 2010 Pitt, nie lepiej napisać - mam wolną dychę i kupiłbym jakiegoś parcha? PiTT - Czw 14 Sty, 2010
Walle napisał/a:
Pitt, nie lepiej napisać - mam wolną dychę i kupiłbym jakiegoś parcha?
nieeeeeeeee
żadnego parcha
może być starsze, może mieć duży silnik, ale musi być zadbany
no i ważne żeby miał jednak większą powierzchnię ładunkową, ale nie do wożenia worków z cementem Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 Znając życie, skończy się na pasku na gnój.
A potem dobór felg...szymlorek - Czw 14 Sty, 2010