To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Upalanie 2010 - luźne pogaduchy

rasta - Nie 25 Lip, 2010

Ale było wczoraj atrakcji, do domu dotarłem koło 24 wieczorem :D

Ogólnie jak zawsze grube upalanie, próba szybka 200 paczki się leciało ;D

Pogoda prima sort, przez cały dzień zero deszczu, niebo zachmurzone więc słońce, aż tak nie masakrowało, no i mieliśmy wiaterek. :D

Stawka mocna, 3 EVO, 2 Subaraki, kilka naprawdę mocnych Hond, Prosie Carrera S itd.

Ja finalnie na 30 załóg 11 miejsce w generalce i 1 w klasie (ale nie ma co się chwalić bo klasa liczyła dwa furacze :lol2: ), mogło by być lepiej ale niestety w 5 przejeździe, który liczył się do generalki mało co nie zgubiłem koła :/

Na "szczęście" miałem w zapasie 2 śrubę, która w przerwie wymieniłem i już szykowałem się na Real Race, gdzie zgłosiło się aż 15 załóg. Ruszałem z połowy stawki. Niestety pod koniec pierwszego okrążenia znowu usłyszałem łomot odkręcającego się koła. :wall:

Finał tego jest taki, że na półosi już nie mam gwintu, i nawet nowa, śruba, którą dostarczył mój ziomek nie trzyma koła. Wracałem z zawrotną prędkością 60 km/h dokręcając kilka razy na trasie koło.

Video:

1. Jeden z przejazdów Lap Race:

2. Real Race, k... mać wszystko wyjaśnia :D , na filmiku słychać jak koło zaczyna nap...ć:

3. Real Race walka :D

M - Nie 25 Lip, 2010

Grubo... zajarałem się
Oczywiście onboard Rasty bez "ku.rwa" jest nieważny :)

Stf - Nie 25 Lip, 2010

yeaa. żałuję że nie mogłem być :/ ale bez dobrych slicków szkoda czasu z tego co widzę. pewnie na następnej eliminacji trzeba liczyć na większe grono scyzzorów więc będę robił wszystko żeby się pojawić.
rasta - Nie 25 Lip, 2010

Stf napisał/a:
ale bez dobrych slicków szkoda czasu z tego co widzę

Troszkę zaczyna mnie dziwić twoje podejście :/

Jak bym tak podchodził do tej zabawy to w ogóle nie powinienem wychodzić z domu, bo bez wybebeszonej 300 konnej ośki N/A lub 400 konnego EVO z klatką - szkoda czasu

Ja tam bawiłem się przednie, a walka z mocniejszymi i lepiej ogarniętymi tylko mnie mobilizuje.

Jakby Ostry tak podchodził, to po pierwszym przelocie powinien EVO wpakować na lawetę i pojechać do domu. A kolo był tak zajarany, szczególnie Realem, że banana miał od ucha do ucha ;D

Stf - Nie 25 Lip, 2010

ja nigdy nie ukrywałem, że jak już jechać i wydawać kasę to po to żeby się sprawdzić i być przynajmniej sprzętowo możliwie konkurencyjnym. jechać na zwykłych oponach które akurat mam nowe do jazdy na codzień to pozbawione sensu ekonomicznego jak i nie umożliwiajace dobrą zabawę obecnym autem - w stosunku do tego jak bawiłem się golfem. wiem jak się skręca i co ważniejsze hamuje na dogrzanym slicku, wiem jak się walczy i jak się jest bezsilnym na zwykłej gumie. jechać tam tylko po to żeby się przelecieć po trasie po której już jechałem nie budzi we mnie takiej mobilizacji jak możliwość podjecia walki z czołówką :) ...i będę się napinał. i hoooyy :)
rasta - Nie 25 Lip, 2010

To nie pozostało nic innego jak sprzedać STI i kupić EVO :lol2:

Wczoraj miałem okazję pokonać sporo km z Konradem w jego Typ-r, którym makasruje wszystko i wszystkich nawet na mokrym xD

I pogadaliśmy sobie, chłopak ma zamiar sprzedać Hunde ale warunek jest jeden fura mysi dać mu większe możliwości niż obecny pojazd i Subaru nie ma na liście, jak mu zaproponowałem STi to powiedział że tym szybciej nie pojedzie - tylko EVO, a jeszcze lepiej dobrze przygotowane S2000.

Stf - Nie 25 Lip, 2010

jak Bryku udowodnił dobrze przygotowane STI będzie klepać EVO. Oczywiście odwrotnie też to działa więc tak naprawdę wszystko zależy od osprzętu auta.
rasta - Nie 25 Lip, 2010

I kilku worków $$$ :rotfl:
Stf - Nie 25 Lip, 2010

ale żeby konkurować z Ostrym musisz tyle samo jeśli nie więcej wpakować w evo.
rasta - Nie 25 Lip, 2010

Dobra zim nie ma co pierdolić o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą.

Żałuj, że nie byleś bo warunki byłe ekstra, a i konkurencja mocna mogłeś STi wypozycjonować na tabeli oraz zmasakrować swojego ulubieńca Elba ;D

Michał - Nie 25 Lip, 2010

rasta , jako masz kamere ?
jesli masz taką mozliwosc, załóż na majka skarpete jakąś , i podgłoś kamere. Wszystkie traski, buczenie zniknie, i co najważniejsze, będziesz mógł na zewnątrz kamere przyczepić, o ile chcesz na zewnątrz ją przyczepiać ...

rasta - Nie 25 Lip, 2010

Obecne onboardy były kręcone z kamery Nokia 97 mini :lol2: Przyczepionej za pomocą trytytki do lusterka wstecznego :rotfl:

Wasciwa kamera się zesrała :wall: Ale dzięki za podpowiedź :*

bizon - Nie 25 Lip, 2010

Michał napisał/a:
załóż na majka skarpete jakąś

dziwne zboczenie ;D

niezla impreza, zazdroszcze, ciekawe jak szybko by mi sie skonczyl hamulec :/

zefir - Nie 25 Lip, 2010

ja wczoraj upalalem caly dzien w Nowym miescie na pilicą, zajebisty obiekt ale w przeciwienstwie do Debrzna, cholernie dziurawa,

Waszka byl ogranizatorem, zadnych pycharow, miejsc, ogolna pojezdzawka, ja latalem troszke kumpla civem TypeR 240 konnym i chyba sie zajarem znowu tym modelem.

Obiekt zajebisty ale cholernie zaniedbany i wystawiony przez Mienie Wojskowe na handel.

wasq - Pon 26 Lip, 2010

zefir napisał/a:
ja wczoraj upalalem caly dzien w Nowym miescie na pilicą, zajebisty obiekt ale w przeciwienstwie do Debrzna, cholernie dziurawa,

a ja latalem jeszcze wieczorem po was 2 kolka zapoznawcze 10 km oesiku :P

obiekt zajebisty dziury az tak nie przeszkadzaja

nastepnego dnia(niedziela) odbylo sie wlasciwe upalanie obiekt zajebisty szczegolnie asfalty w lesie :)

nie wiem jaka Waszka wam trase ulozyl ale nas bylo mega szybko :)