Łykaj moją miejscówkę... mnie prawdopodobnie nie będzie wtedy w polszy...
kurfa.. ja pierwszy chciałem odkupic ej....rasta - Czw 24 Cze, 2010 Ziem Klijo na Fokie to będziesz szybszy Janusz - Czw 24 Cze, 2010
rasta napisał/a:
Ziem Klijo na Fokie to będziesz szybszy
mówiąc po sowiemu, ni huhu... bo i tak pisałem wcześniej..... lizusy same...M - Czw 24 Cze, 2010 Ja licze ze Januszek przyjedzie i pojezdzi w koncu Anonymous - Czw 24 Cze, 2010 NNW niby od osoby, ale ma się zgadzać z liczbą aut, więc przymknę an to oko
nie wiem sam co z moim udziałem jako upalańcem, Civic na torze dalikatnie mówiąc się nie sprawuje, miękki, nadsterowny, motorem wśród aut jeździć się obawiam
teraz by się Colcina przydała M - Czw 24 Cze, 2010 No co ty, nawet seria vti sie nadajeJanusz - Czw 24 Cze, 2010
eM napisał/a:
Ja licze ze Januszek przyjedzie i pojezdzi w koncu
kurfa za trzecim razem musi się udać ale muszę sobie kogoś na wypadek awarii na tor zabrać, a wszyscy mi miejsca podkopują.... co za klub M - Czw 24 Cze, 2010 Janusz podaj adres to wysle Ci jakąś część od hondy drobną jako dobry talizman Janusz - Czw 24 Cze, 2010
eM napisał/a:
Janusz podaj adres to wysle Ci jakąś część od hondy drobną jako dobry talizman
no na szczęście to by mi sie przydały takie cztery drobne felgi oz f1 z toyo r888 M - Czw 24 Cze, 2010 Jak nie popsujesz to Ci moge pozyczyc do przyszlego sezonu Janusz - Czw 24 Cze, 2010
eM napisał/a:
ak nie popsujesz to Ci moge pozyczyc do przyszlego sezonu
będę dbał bardziej niż o własne Bonczek - Czw 24 Cze, 2010
pawela napisał/a:
Civic na torze dalikatnie mówiąc się nie sprawuje, miękki, nadsterowny
Tak jak ja na lublinie, ale zawsze masz fan bo sobie pojeździsz GeKo - Czw 24 Cze, 2010 pawela,
Dobra to po ile na to NNW wpłacić, bo nie mogę się doszukać Anonymous - Czw 24 Cze, 2010 Jakby się zwolniło jeszcze miejsce i by się Janusz załapał, a potem zwolniło jeszcze jedno to ja się pisze:)Janusz - Czw 24 Cze, 2010
MisieQ napisał/a:
Jakby się zwolniło jeszcze miejsce i by się Janusz załapał, a potem zwolniło jeszcze jedno to ja się pisze:)