Ja bym tych ludzi roztrzelał...przynoszą wstyd w polsce. Mordy w kubeł i płacic wyższy Vat.
Dokładnie, przynoszą wstyd nowoczesnej europejskiej polsce,
śmieją się już z nas w holandii,belgii i francji. Taki wstyd sobie zrobić na arenie miedzynarodowej.PiTT - Wto 03 Sie, 2010 czekam na film kondziastrick - Wto 03 Sie, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Sf5PGHNyunAanjas - Wto 03 Sie, 2010 ja mam nadzieję, że to będzie nauczka do kościoła, żeby się nie mieszać w politykę kiedy nie ma takiej konieczności... bo sprawy łatwo się wymykają spod kontroli i może być taki shit jak teraz...
Słuchałem dziś wypowiedzi wielu księży. Byli naprawdę zażenowani.
Żenujące też było to jak "obrońcy krzyża" wyzwali księży od ubeków i się za nich modlili.PiTT - Wto 03 Sie, 2010 czy to tylko moje odczucie że w tłumie nie widać żadnej "normalnej" inteligentnej twarzy?Bad-i - Wto 03 Sie, 2010
Marek23 napisał/a:
Ja bym tych ludzi roztrzelał...przynoszą wstyd w polsce. Mordy w kubeł i płacic wyższy Vat.
Marek, wyzszy VAT to bedziesz placil Ty, ja oraz wszyscy pozostali podatnicy a to tylko po to zeby takie nieroby ktore tam staly mogly sobie dalej swobodnie pokrzyczeć
p.s. ciekawe co kosciol powie w temacie zwolennikow PIS i ich krytycznych wypowiedzi w stosunku do KsiezyPiTT - Wto 03 Sie, 2010 można zamknąć
nieeee, no nie mogę, oglądam fakty i po prostu koooorwa nie wyrabiam
KRAJ ABSURDU, widzieliście materiał o drogach?
FAAAAAAKKKKK
ale wstyd, na serio, ja yebie, brak mi słów co się dzieje w tym kraju...Marek23 - Wto 03 Sie, 2010
Cytat:
Marek, wyzszy VAT to bedziesz placil Ty, ja oraz wszyscy pozostali podatnicy a to tylko po to zeby takie nieroby ktore tam staly mogly sobie dalej swobodnie pokrzyczeć
Tez uważam,że podwyszenie Vatu to wina elektoratu PISu.kamil - Wto 03 Sie, 2010 Raczej niedopuszczenie do drugiej GrecjiPiTT - Wto 03 Sie, 2010 jestem chwilowo zniesmaczony tym co się dzieje z narodem, więc szczerze mówiąc mam to w dupie kto jest u władzy
nie ma we mnie ducha narodu
kto by nie rządził to i tak widać jak zachowują się i co sobą reprezentują nasi mili rodacy
WSTYD jak chooj
podsumowując: ja to pi@erdole, ściągam kominiare
gdybym miał możliwość wyjechania z kraju to bym to zrobił
zawiść, złośliwość, cwaniactwo to główne cechy typowego polaka, niestety muszę to przyznać że jest ich masa, oczywiście jest też bardzo dużo normalnych osób, chociażby nasze forum
ale jest to mniejszość i rzygać mi się chce jak czytam wiadomości, oglądam tv czy też jadę metrem na tej zayebany w dupe lancz
tyle, napisałem co mi leżało na sercuBad-i - Wto 03 Sie, 2010
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Tez uważam,że podwyszenie Vatu to wina elektoratu PISu.
Rozmowa byla o Krzyzu oraz zachowaniu ludzi pod palacem, z VATem to ty wyskoczyles anjas - Śro 04 Sie, 2010 Bp Pieronek podsumował wczorajszą akcję:
Ubek z tego Pieronka.
"Obrońcy krzyża" powinni założyć nowy kościół "prawdziwych katolików" pod wezwaniem Ojca Toruńskiego, bo przecież z tymi ubekami ze "starego" kościoła katolickiego nie ma sensu się zadawać...
jestem chwilowo zniesmaczony tym co się dzieje z narodem, więc szczerze mówiąc mam to w dupie kto jest u władzy
nie ma we mnie ducha narodu
kto by nie rządził to i tak widać jak zachowują się i co sobą reprezentują nasi mili rodacy
WSTYD jak chooj
O właśnie.
Gdybym miał możliwość i znał języki to pewnie też bym się przeprowadził gdzieś indziej, ale nie chciało się uczyć i trzeba tkwić w tym co jest Marek23 - Śro 04 Sie, 2010 http://wyborcza.biz/bizne...zar_VAT_em.html
Złe rzeczy się dzieją w kraju,a niektórzy przejmują się grupką matołów i jakims krzyżem.CHRZANEK - Śro 04 Sie, 2010
Marek23 napisał/a:
a niektórzy przejmują się grupką matołów i jakims krzyżem
Przejmują to za dużo powiedziane - raczej komentują.
Co do podatków to "wykrakałem" ten temat w przeddzień tego kiedy Pan minister Boni wspomniał w wywiadzie o podwyzce VATu.
No dzieje się źle i może patrząc na to co się dzieje na krakowskim przedmieściu powinniśmy wyjść przed sejm i protestowac przeciwko podniesieniu podatków - może się uda