To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

M - Wto 03 Sie, 2010

Marek23 napisał/a:
Ja bym tych ludzi roztrzelał...przynoszą wstyd w polsce. Mordy w kubeł i płacic wyższy Vat.

Dokładnie, przynoszą wstyd nowoczesnej europejskiej polsce,
śmieją się już z nas w holandii,belgii i francji. Taki wstyd sobie zrobić na arenie miedzynarodowej.

PiTT - Wto 03 Sie, 2010

czekam na film kondzia
strick - Wto 03 Sie, 2010

http://www.youtube.com/watch?v=Sf5PGHNyunA
anjas - Wto 03 Sie, 2010

ja mam nadzieję, że to będzie nauczka do kościoła, żeby się nie mieszać w politykę kiedy nie ma takiej konieczności... bo sprawy łatwo się wymykają spod kontroli i może być taki shit jak teraz...

Słuchałem dziś wypowiedzi wielu księży. Byli naprawdę zażenowani.
Żenujące też było to jak "obrońcy krzyża" wyzwali księży od ubeków i się za nich modlili.

PiTT - Wto 03 Sie, 2010

czy to tylko moje odczucie że w tłumie nie widać żadnej "normalnej" inteligentnej twarzy?
Bad-i - Wto 03 Sie, 2010

Marek23 napisał/a:
Ja bym tych ludzi roztrzelał...przynoszą wstyd w polsce. Mordy w kubeł i płacic wyższy Vat.

Marek, wyzszy VAT to bedziesz placil Ty, ja oraz wszyscy pozostali podatnicy a to tylko po to zeby takie nieroby ktore tam staly mogly sobie dalej swobodnie pokrzyczeć :)

p.s. ciekawe co kosciol powie w temacie zwolennikow PIS i ich krytycznych wypowiedzi w stosunku do Ksiezy

PiTT - Wto 03 Sie, 2010

można zamknąć

nieeee, no nie mogę, oglądam fakty i po prostu koooorwa nie wyrabiam
KRAJ ABSURDU, widzieliście materiał o drogach?
FAAAAAAKKKKK
ale wstyd, na serio, ja yebie, brak mi słów co się dzieje w tym kraju...

Marek23 - Wto 03 Sie, 2010

Cytat:
Marek, wyzszy VAT to bedziesz placil Ty, ja oraz wszyscy pozostali podatnicy a to tylko po to zeby takie nieroby ktore tam staly mogly sobie dalej swobodnie pokrzyczeć :)

Tez uważam,że podwyszenie Vatu to wina elektoratu PISu.

kamil - Wto 03 Sie, 2010

Raczej niedopuszczenie do drugiej Grecji
PiTT - Wto 03 Sie, 2010

jestem chwilowo zniesmaczony tym co się dzieje z narodem, więc szczerze mówiąc mam to w dupie kto jest u władzy
nie ma we mnie ducha narodu
kto by nie rządził to i tak widać jak zachowują się i co sobą reprezentują nasi mili rodacy
WSTYD jak chooj
podsumowując: ja to pi@erdole, ściągam kominiare
gdybym miał możliwość wyjechania z kraju to bym to zrobił
:mur:
zawiść, złośliwość, cwaniactwo to główne cechy typowego polaka, niestety muszę to przyznać że jest ich masa, oczywiście jest też bardzo dużo normalnych osób, chociażby nasze forum :D
ale jest to mniejszość i rzygać mi się chce jak czytam wiadomości, oglądam tv czy też jadę metrem na tej zayebany w dupe lancz
tyle, napisałem co mi leżało na sercu

Bad-i - Wto 03 Sie, 2010

Marek23 napisał/a:
Cytat:

Tez uważam,że podwyszenie Vatu to wina elektoratu PISu.

Rozmowa byla o Krzyzu oraz zachowaniu ludzi pod palacem, z VATem to ty wyskoczyles ;)

anjas - Śro 04 Sie, 2010

Bp Pieronek podsumował wczorajszą akcję:

http://wiadomosci.wp.pl/k...mosc_prasa.html

Ubek z tego Pieronka.
"Obrońcy krzyża" powinni założyć nowy kościół "prawdziwych katolików" pod wezwaniem Ojca Toruńskiego, bo przecież z tymi ubekami ze "starego" kościoła katolickiego nie ma sensu się zadawać...

edit:

i jeszcze projekty przebudowy Pałacu Namiestnikowskiego:
http://www.wykop.pl/ramka...prezydenckiego/

CHRZANEK - Śro 04 Sie, 2010

PiTT napisał/a:
jestem chwilowo zniesmaczony tym co się dzieje z narodem, więc szczerze mówiąc mam to w dupie kto jest u władzy
nie ma we mnie ducha narodu
kto by nie rządził to i tak widać jak zachowują się i co sobą reprezentują nasi mili rodacy
WSTYD jak chooj

O właśnie.

Gdybym miał możliwość i znał języki to pewnie też bym się przeprowadził gdzieś indziej, ale nie chciało się uczyć i trzeba tkwić w tym co jest :( :( :(

Marek23 - Śro 04 Sie, 2010

http://wyborcza.biz/bizne...zar_VAT_em.html
:wall:

Złe rzeczy się dzieją w kraju,a niektórzy przejmują się grupką matołów i jakims krzyżem.

CHRZANEK - Śro 04 Sie, 2010

Marek23 napisał/a:
a niektórzy przejmują się grupką matołów i jakims krzyżem

Przejmują to za dużo powiedziane - raczej komentują.

Co do podatków to "wykrakałem" ten temat w przeddzień tego kiedy Pan minister Boni wspomniał w wywiadzie o podwyzce VATu.

No dzieje się źle i może patrząc na to co się dzieje na krakowskim przedmieściu powinniśmy wyjść przed sejm i protestowac przeciwko podniesieniu podatków - może się uda :) :) :) :)