Odpuszczanie to jedno. A powodowanie,że jadący za Tobą jedzie w chmurze kurzu i nic nie widzi ma w sobie jednak dużo więcej chamstwa.
Zgadza się.
Tylko dlaczego ten zawodnik co zmieniał koło miał czekać specjalnie te 8 sekund na Loeba? Przecież, w końcu też jedzie w tym rajdzie i rywalizuje o jak najlepsze miejsce.
Nie wiem dlaczego zlikwidowano ten przepis, że zawodnicy startują wg odwróconych 8 miejsc z dnia poprzedniego. FIA coś ostatnio nie ogarnia tych przepisów (patrz kwalifikacje do WTCC)Marek23 - Sob 26 Mar, 2011 Fydi, na forum sie nie dogadamy Hirvo do domu, o mistrzu moze pomarzyc.
Musze zaraz sprawdzic kiedy sie zaczna rajdy asfaltowe Bad-i - Nie 27 Mar, 2011 i na cale szczescie pokarało kutafona z Forda
i jeszcze na następnym kapeć 106 - Nie 27 Mar, 2011 do bad-iego internet dowoza z jednodniowym opoznieniem Koto - Nie 27 Mar, 2011 aaa to tak, myślałem, że o dzisiejszy etap chodzi i mi coś nie pasowało Bad-i - Nie 27 Mar, 2011
106 napisał/a:
do bad-iego internet dowoza z jednodniowym opoznieniem
sluchaj, jakos nie widze zeby ktos o tym wczesniej na forum napisał 106 - Nie 27 Mar, 2011 choc na os15 hirvonen tez stracil ze 2 minuty spadajac z 4 na 5 miejsce za wilsonaBad-i - Nie 27 Mar, 2011 a jak tam Valaska i Skody R2?106 - Nie 27 Mar, 2011 jedna sie zepsuła a druga wygrala oskeBad-i - Nie 27 Mar, 2011
106 napisał/a:
jedna sie zepsuła a druga wygrala oske
Widze ze Janek Chmielewski i Kołtun uciekli Kornickiemu - hmm nadal w sumie nie wiadomo co z tymi DSami....
A gdzie Sołowow, bo nie sledziłem wyników? Strzelił czy awaria?
Widze ze Habaj nie zawiódł 106 - Nie 27 Mar, 2011 o solku pisalo ze zlapal duze spoznienie po spotkaniu z czeska policja, spadl do 3ciej
dziesiatki, a pozniej ze nie wyjechal z ostatniego serwisu (chyba tego przed meta).
wyniku nie bylo, testy zaliczone i podejzewam ze nie chcac czekac do wieczora na
wydanie samochodu wycofali sie z rajdu.Koto - Nie 27 Mar, 2011 Fabia R2 dawała radę okrutnie, tak na oko i nie było porównania do nikogo dobrego w ośce, na ostatnim odcinku jedna już robiła zasłonę dymną i w końcu padła, z Citroenami powinna spokojnie powalczyc.
DS3 dźwiękiem niszczy system, ale Chmielewski i Kołtun jechali tak raczej turystycznie więc znów nie ma porównania, z Clio R3 powinno to walczyc na równi (takie moje eksperckie rozważania).
Sołowow chyba nie wyjechał z parku na metę.
Czeskie mistrzostwa będą w tym roku jednymi z lepszych do śledzenia, czołówka (Kopecky, Kresta, Valousek, Pech) jest niesamowicie szybka, na odcinkach jest miazga, po nich to jakby druga liga jedzie. O pierwsze miejsce będzie walczyc 4 zawodników, o 5 z 10, mistrzostwa świata nie mają podejścia
Edit: pewnie było tak jak 106 napisał, a Habaj miał strasznego pecha, nie był to żaden wielki dzwon, tylko w "niewygodnym" miejscu, nie mieli go jak wyciągnąc, a pewnie do mety by się dokulał.