To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!

Marek23 - Śro 05 Sty, 2011

Jak to w czwartek koniec??? Ja nie mam ps3, gram u kumpla raz na ruski rok i jutro sie raczej nie wyrobie. Ale w sumie czekam na wyscig online :] No i następny tor jakiś męski i auto też proszę, trąci homoseksualizmem ta obecna konfiguracja.
pP - Śro 05 Sty, 2011

panowie
tak to wygląda w tym momencie

po każdej rundzie będę uzupełnią tabelkę, wszystko się przeliczy a potem zamieszczę sladj chyba ze chcecie zebym taką tabelkie gdzies na serwerze zapisal

Przypominam, że jeździmy jutro do 20.00

Stf - Śro 05 Sty, 2011

pP zdążę do Ciebie wpaść jutro przed 20tą na 20 lajtowych ?
pP - Śro 05 Sty, 2011

Stf napisał/a:
pP zdążę do Ciebie wpaść jutro przed 20tą na 20 lajtowych ?

spokojnie..jutro wolne od pracy także zapadaj

Bad-i - Śro 05 Sty, 2011

Marek23 napisał/a:
Jak to w czwartek koniec??? Ja nie mam ps3, gram u kumpla raz na ruski rok i jutro sie raczej nie wyrobie. Ale w sumie czekam na wyscig online :] No i następny tor jakiś męski i auto też proszę, trąci homoseksualizmem ta obecna konfiguracja.

wlasnie sie pakuje do Wisły, czy mam wziąć płytke ? (bo ps3 dzieciaki biora)

p.s. pamietaj ze masz wpasc, bo obiecalem dzieciakowi ze bedzie mial lekcje od Mistrza Olimpijskiego w snowboardzie i rajdach

Bad-i - Śro 05 Sty, 2011

pP napisał/a:
panowie
tak to wygląda w tym momencie
[url=http://s1.directuplo...9co.jpg]Obrazek[/URL]

po każdej rundzie będę uzupełnią tabelkę, wszystko się przeliczy a potem zamieszczę sladj chyba ze chcecie zebym taką tabelkie gdzies na serwerze zapisal

moja taka mala propozycja (taka zawodowa obsesja) - zrob ta tabelke w ten sposob ze jak dodasz wynik punktowy to automatycznie bedzie sie ustawiala od najwiekszej do najmniejszej ilosci punktow (albo czasami, wtedy punktowo sie tez bedzie zgadzalo)

106 - Śro 05 Sty, 2011

:jupi: pol, dnia grania.... suple.. rocket fuel i peklo 1.07 - 1.06.927

Bad-i napisał/a:
p.s. pamietaj ze masz wpasc, bo obiecalem dzieciakowi ze bedzie mial lekcje od Mistrza Olimpijskiego w snowboardzie i rajdach
:lol2:
W sobote jadę poskakać 25 km od Wisły w miejscowości Bukovec...to moze w drodze powrotnej przybije piątkę.

Kurna,nie wiem czy skoczyć do zioma, bo zaraz będę ostatni :wall:

Bad-i - Śro 05 Sty, 2011

106 napisał/a:
:jupi: pol, dnia grania.... suple.. rocket fuel i peklo 1.07 - 1.06.927

Obrazek

kurczaki musiałeś?? i jak ja mam sie dzisiaj wyspac ??

p.s. a tak serio to ja juz zakonczylem ta runde - mam nadzieje ze jutro nie bedzie ofensywy, chociaz przy dniu wolnym pewnie wiekszosc zamiast sniadania juz bedzie napinac

UWAGA UWAGA, 106 OSZUKUJE - na zdjęciu widać linię pomocniczą na asfalcie :jupi:

Bad-i napisał/a:

UWAGA UWAGA, 106 OSZUKUJE - na zdjęciu widać linię pomocniczą na asfalcie :jupi:

Dokładnie, punkty hamowania stają się proste wtedy. Fake!!!

106 - Śro 05 Sty, 2011

a to nie wiedzialem ze gramy bez :/

myslalem ze o systemy chodzi :/

choc w sumie to jadac z cieniem to i tak jeden choooy :D

Bonczek - Śro 05 Sty, 2011

Ale wszyscy gracie na manualu? :rotfl:
106 - Śro 05 Sty, 2011

yyyy ja w automacie
Bad-i - Śro 05 Sty, 2011

106 napisał/a:
yyyy ja w automacie

ja tez w automacie

ale bez linii

:hhe:

anjas - Śro 05 Sty, 2011

Gotti napisał/a:
ja mam do 320km/h, czy to mini, golf, delta etc. Jeśli ma to znaczenie to nie robiłem jeszcze żadnej aktualizacji gt5.

mikan też nie robił, zapytam go do ilu ma licznik.

Sorry, ale dziwne mi się wydaje, że masz inną grę niż wszyscy pozostali... Wręcz, delikatnie mówiąc, niewiarygodne ;)

Gotti napisał/a:
tak czy owak widzę jakąś głupią napinkę włącznie z debilnymi komentarzami anjasa.

Ja się nie napinam. To zabawa, więc nawet nie próbuję na siłę bić rekordów.
Natomiast oszustwami się brzydzę, bo jeśli ktoś ściemnia w takiej kwestii to co robi w prawdziwym życiu?