martin.h - Sob 15 Sty, 2011 Nie wiem co jest tego przyczyną, ale zrażasz do siebie ludzi Maciek qbus - Sob 15 Sty, 2011
misiek86electro napisał/a:
Byłem dzisiaj u dentysty powiedział rwiemy "6" mowienie ma opcji!! poszedłem do drugiego. ok odbudujemy za tys zł coż tyśpojdzie w zęba
Żebyś potem się nie zdziwił jak wydasz kupe kasy a ząb i tak będzie do wyrwania.Marek23 - Sob 15 Sty, 2011 Fajny temat chłopaki Niemy - Sob 15 Sty, 2011
martin.h napisał/a:
Nie wiem co jest tego przyczyną, ale zrażasz do siebie ludzi Maciek
+1
misiek86electro - Sob 15 Sty, 2011
qbus napisał/a:
misiek86electro napisał/a:
Byłem dzisiaj u dentysty powiedział rwiemy "6" mowienie ma opcji!! poszedłem do drugiego. ok odbudujemy za tys zł coż tyśpojdzie w zęba
Żebyś potem się nie zdziwił jak wydasz kupe kasy a ząb i tak będzie do wyrwania.
musze dopytac o gwarancje bo napewno taka istniejeJaco - Sob 15 Sty, 2011
martin.h napisał/a:
Nie wiem co jest tego przyczyną, ale zrażasz do siebie ludzi Maciek
Z moich obserwacji wynika, że to ma związek z tematem polityczno - religijnym...
Swoją drogą co na forum o motoryzacji robi temat o polityce... WTF jak ktoś się tym interesuje to niech sobie ogląda obrady sejmu przy śniadaniu, a jak chce wyrazić swoje zdanie na jakiś temat z tym związany to pewnie są jakieś inne fora gdzie będzie można sobie pokonwersować na "odpowiednim poziomie"... ( kilka stron tematu, bez żadnych konkretów, bo i tak każdy ma swoje poglądy i żadne argumenty tego nie zmienią)
Kolejnym tematem, który psuje atmosferę na forum to pimp o dupowozach i chyba każdy wie dlaczego..M - Sob 15 Sty, 2011 Ja tam do Jacka nic nie mam, pomijałem fakt że po mnie jechał z moherami i innymi głupimi klimatami i docinkami- w imię jak widać jednostronnej przyjaźni. Widać robić jaja można tylko w jedną stronę w drugą to już obraza jaśnie księcia.
Natomiast groźby pod moim adresem to już Art. 190. § 1 i takie rzeczy na pewno nie będą tolerowane na forum.misiek86electro - Sob 15 Sty, 2011 Przepraszam że sie tak wtrącam w temat ale ja zupełnie z innej beczki.
Kupiłem przedmiot na allegro kase przelałem min po zakończeniu aukcji, w meilu do sprzedajacego napisałem ze prosze o wysłanie na adres (tu adres mojej dziewczyny) i podziekowałem. Nastepnego dnia dostałem meila ze przedmiot został wysłany za pobraniem.
Odpisałem kulturalnie ze prosiłę mo wysłanie paczki na wskazany przeze mnie adres a kase jak wczesniej pisałem przelałem. Gość odp przeprosił ze tpo pomyłka po czym nastepnego dnia paczka przyszła do mnie. NEGATYW?Barejka - Sob 15 Sty, 2011 misiek86electro, nie odbierasz panie paczki i tyle, dzwon do choja i mow ze wplaciles juz kasiute i nie bedziesz drugi raz placil, a drugi sposob walisz listonosza w cymbal mowisz ze zaplacone pokazujesz potwierdzenie przelewu bizon - Sob 15 Sty, 2011
Jaco napisał/a:
Z moich obserwacji wynika, że to ma związek z tematem polityczno - religijnym...
Swoją drogą co na forum o motoryzacji robi temat o polityce... WTF jak ktoś się tym interesuje to niech sobie ogląda obrady sejmu przy śniadaniu, a jak chce wyrazić swoje zdanie na jakiś temat z tym związany to pewnie są jakieś inne fora gdzie będzie można sobie pokonwersować na "odpowiednim poziomie"... ( kilka stron tematu, bez żadnych konkretów, bo i tak każdy ma swoje poglądy i żadne argumenty tego nie zmienią)
Kolejnym tematem, który psuje atmosferę na forum to pimp o dupowozach i chyba każdy wie dlaczego..
czy to znaczy, ze jak jade mpk to moge gadac tylko o autobusach? a jak siedze w parku to odpowiadam tylko na pytania o deby?
no sorry, nie tematy sa problemem, tylko podejscie rozmowcow misiek86electro - Sob 15 Sty, 2011 Barejka, Nie no za pomyłke mnie juz przeprosił. Zobaczyłze maa kase na koncie i wysłal bez problemu dalszej zapłaty.
Chodzi mi o To ze prosiłęm zeby wysłał na inny adres... To TĘPY JAN!! wysłał na adres podany w allegro.
A z tego co sie orientuje to jest to adres orientacyjny. Prawda? Prosiłem zeby wysłał pod adres wskazany przeze mnie w meilu. Chętnie bym napisał zeby mi zwrocił za koszt przesyłki bo musze wysłać dalej....bizon - Sob 15 Sty, 2011 teraz jest tam system gwiazdek o ile pamietam, wiec mozesz wywazyc odpowiedz.
poki co sprawa nie wyglada mi na negatywa, na neutrala co najwyzej, no ale to ty oceniasz.anjas - Sob 15 Sty, 2011 musisz się też liczyć z tym, że jak wystawisz negatywa to też go dostaniesz
Wiem, że to głupie, bo zrobiłeś wszystko co powienieneś i to w błyskawicznym tempie ale gość wystawi Ci negatywa zwrotnego i nic mu nie zrobisz.
(kiedyś na pewno tak było i wydaje mi się, że nic się nie zmieniło w tym temacie)misiek86electro - Sob 15 Sty, 2011 bizon, tez tak mysle najpierw napisze meila zobaczymy czy ma coś na swoja obrone [
b]anjas[/b], dlatego to jest chore
Zapytam czy chce mi to jakos zrekompensowac w co watpie...Jaco - Sob 15 Sty, 2011
bizon napisał/a:
Jaco napisał/a:
Kolejnym tematem, który psuje atmosferę na forum to pimp o dupowozach i chyba każdy wie dlaczego..
czy to znaczy, ze jak jade mpk to moge gadac tylko o autobusach? a jak siedze w parku to odpowiadam tylko na pytania o deby?
no sorry, nie tematy sa problemem, tylko podejscie rozmowcow
Masz rację , że to nie wina tematów tylko wypowiedzi w tych tematach, ale w tym aspekcie to chyba nic się nie da zmienić...