Bonczek - Czw 20 Sty, 2011 Proste, translator nie zna obecnej sytuacji w kraju i za granicą a Majk tak Michał - Czw 20 Sty, 2011
Bonczek napisał/a:
Wg tłumacza google to operator drzwi/obsługujący drzwi
oćwiernyBonczek - Czw 20 Sty, 2011
Michał napisał/a:
oćwierny
To jakieś określenie przyjezdnego?PiTT - Czw 20 Sty, 2011 Pets Allowed
grunt że można jaraćGaydek - Czw 20 Sty, 2011
Bonczek napisał/a:
Michał napisał/a:
oćwierny
To jakieś określenie przyjezdnego?
Tak, z kieleckiego Bonczek - Czw 20 Sty, 2011 Dzięki Gebels Michał - Czw 20 Sty, 2011 Gaydek - Czw 20 Sty, 2011 Proponuję przenieść się do tematu http://www.frampol.pl/for...0&thread_id=127206 Gti - Czw 20 Sty, 2011 Grunt ze miszkanie poszło !!dzik - Czw 20 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
tu, polecam
dużo, świeżo, tanio
Wlasnie dzisiaj mialem sprawdzic ale sie spoznilem, w sumie nic stracowanego, wlasnie zakonczylem zapiekanke od sasiada
Robimy spot bielanski?PiTT - Czw 20 Sty, 2011
dzik napisał/a:
PiTT napisał/a:
tu, polecam
dużo, świeżo, tanio
Wlasnie dzisiaj mialem sprawdzic ale sie spoznilem, w sumie nic stracowanego, wlasnie zakonczylem zapiekanke od sasiada
Robimy spot bielanski?
jestem za, tyle że teraz mam ok 20 kilosów tam
(wiesz że mam Twoje kalendarze jeszcze? )Rasputin - Czw 20 Sty, 2011
dzik napisał/a:
Co by nie mówić jest to swietna alternatywa dla chinola Narobiłeś mi smaka tą zapiekanką dzik - Czw 20 Sty, 2011 Co by dlugo nie wymyslac, jutro (piatek) o 20-tej u chinczyka?Franek - Pią 21 Sty, 2011 Kurde, jestem nie przytomny i przeziębiony, a chętnie poznał bym trochę ludzi. Anonymous - Pią 21 Sty, 2011