To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - HOTHatch.org track day Poznań 2011

Bart - Pon 28 Mar, 2011

jesteście parą? :]
Gaydek - Pon 28 Mar, 2011

:rotfl:
Anonymous - Sob 02 Kwi, 2011

Gaydek napisał/a:
Marcel, a Ty kiedy jedziesz? ;D

a kiedy kto wyrusza? kurwa mam takie zapierdol w życiu, że nie ogarniam .... chciałem jechać albo 9.04 ok. 20 start albo 10.04 ok. 5:00 ......

P.S.
jakby ktoś baaaaaardzo chciał to ja jadę autolawetą i mogę doczepić lawete jeszcze .... za opłatę - dorzucenie do beny

Gaydek - Nie 03 Kwi, 2011

Ja też nie wiem kiedy i skąd wyruszę, bo fura "musi się złożyć", ale mam nadzieję, że uda się być na miejscu już w piątek.
kubas - Nie 03 Kwi, 2011

Gaydek napisał/a:
Ja też nie wiem kiedy i skąd wyruszę, bo fura "musi się złożyć", ale mam nadzieję, że uda się być na miejscu już w piątek.

czerwona to dasz radę :)

Anonymous - Pon 04 Kwi, 2011

dobra kto startuje kiedy? sob/nd?
rasta - Pon 04 Kwi, 2011

Piątek ;D
Anonymous - Pon 04 Kwi, 2011

no to żeś mnie teraz rozjebał :rotfl:

w czw jestem u ciebie z oponami ;)

Anonymous - Śro 06 Kwi, 2011

jakby ktoś chcial na oglądanie to ja startuje ok 4;30 - 5;00 - 2 miejsca mam wolne w samochodzie
Yarko - Śro 06 Kwi, 2011

ja bardzo chętnie jeśli można :)
Gaydek - Śro 06 Kwi, 2011

Marcel, zdążysz? Szkolenie startuje o 8.

Ponadto... będę potrzebował imiona i nazwiska wszystkich pasażerów, tych którzy jadą na oglądarę, bo gdzieś w okolicy będzie giełda i na bramie toru będą wszystkich kasować za wyjątkiem osób z listy, którą ja im dam.

Piszcie od razu kto chce się załapać na obiad w niedzielę. 25 zł od osoby, płatne na miejscu, ale do jutra muszę wiedzieć "kto chce", żeby dać znać firmie cateringowej ile dodatkowych posiłków mają przygotować.

TomsoN - Śro 06 Kwi, 2011

ehhh ja nawet nie dam rady na oglądarę bo mam zawody ;-) have fun guys
Anonymous - Śro 06 Kwi, 2011

Yarko dzwon :)

chyba, że jakoś w nocy wyruszymy w sobotę .... możesz/chcesz?

Gaydek postaram się ale mam w chu.... roboty :/ bez szkolenia da radę pojezdzic czy nie? :>

Yarko - Śro 06 Kwi, 2011

Marcel napisał/a:
Yarko dzwon :)

chyba, że jakoś w nocy wyruszymy w sobotę .... możesz/chcesz?

dla mnie nie ma problemu :) jak potrzebujesz pomocy przy furze w sobotę to też no problem :)

Gaydek - Śro 06 Kwi, 2011

Marcel napisał/a:
Gaydek postaram się ale mam w chu.... roboty :/ bez szkolenia da radę pojezdzic czy nie? :>

Dołączysz w trakcie ;) .