Anonymous - Nie 19 Lut, 2012 "cienka czerwona linia" -rewelacyjny film na podstawie rewelacyjnej książki Jamesa JonesaBonczek - Nie 19 Lut, 2012 Hurt Locker jest za darmo do obejrzenia na iplex.pl z tego co pamiętam
Z prawdziwych wojennych klasyków polecam Gwiezdne Wojny.was79 - Pon 20 Lut, 2012
rabarbar napisał/a:
"cienka czerwona linia" -rewelacyjny film na podstawie rewelacyjnej książki Jamesa Jonesa
Lubię książki wojenne, m.in mam prawie całą kolekcję Svena Hassela, ale tej nie umiałem przełknąć. Dwa albo trzy razy próbowałemzefir - Pon 20 Lut, 2012 ja wczoraj oglądałem film biograficznny o Margaret Thatcher, bardzo fajnie zrealizowany i przyjemnie sie go oglada, taka troche inna strona p. Żelaznej Damy Maciusiowy - Nie 04 Mar, 2012 polecam:
Bonczek - Nie 04 Mar, 2012
Ja wczoraj obejrzałem Miasto Boga - z czystym sumieniem polecam, świetny film. A że dobrze mi piwka wchodziły to jeszcze cyknąłem Twelve (o dealerze narkotyków) - sam film oglądało się przyjemnie, bardzo mi się podobało jak historię wszystkich bohaterów się przeplatały bizon - Nie 04 Mar, 2012
Bonczek napisał/a:
Miasto Boga
mistrz filmrasta - Nie 04 Mar, 2012 Z wojennych to Pluton i Ofiary Wojny - jak ktoś nie zna to dupa.martin.h - Sob 31 Mar, 2012 Pewnie większość widziała, ale ja chyba obejrzę kolejny raz, te dialogi są mistrzowski
ziober - Śro 11 Kwi, 2012 Wczoraj oglądałem. Film miażdży suty! Szczerze polecam każdemu.
anjas - Śro 11 Kwi, 2012 moja żona oglądała i jej się nie podobał. Może dlatego, że była senna.no name - Śro 11 Kwi, 2012 Słyszałem sporo dobrego o tym filmie,
trzeba by w końcu obejrzećNBL - Śro 11 Kwi, 2012 polecam film - KONTRABANDA (contagion)anjas - Śro 11 Kwi, 2012
NBL napisał/a:
polecam film - KONTRABANDA
Czy konsultantem przy produkcji był Rabarbar? M - Wto 01 Maj, 2012 Czekam niecierpliwie