Jeszcze się może okazać, że będę jechał tak agresywnie.. że mi opony w ogóle nie zejdą tylko co najwyżej kapelusz się przekrzywi
Też tak może być.
Ja w zeszłym roku na Radom zmieniłem przednie opony na jakieś stare do zabicia.
Niestety niewiele się zużyły, a za przekładkę w obie strony dwóch kół zapłaciłem 100.
Jak nie masz drugich felg do szybkiej przekładki, to może lepiej zostać na tym co się ma.Jakarti - Śro 13 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
opona która po jednej imprezie ma zjechane całe boki na półokrągło i bardzo nierównomiernie zużyty bieżnik tj. znacznie mocniej po zewnętrznej stronie,
Yarko,
a moze za mocno pałujesz zakręty? wystarczy mniej gazu a nie dokrecic koła
po prostu na pierwszy wyjazd najlepiej bedzie zminimalizowac koszty. zobaczyc co i jak i wtedy rozwiazac sakwe.
moja opinia.roj - Śro 13 Kwi, 2011 i chyba tak będzie najlepiej zamiast cudować jak się nie umie jeździć.
dzięki za wszystkie odpowiedzi w kazdym razie.Jakarti - Śro 13 Kwi, 2011 pamiętam jak na pierwszy lublin sie szukowałem... krótko mówiac - mialem pełno w gaciach, a pozniej na torze jakos tak juz wszystko schodzi. na spokojnie mozna sobie wszystko zobaczyc, pomyslec. adrenalina troche opada i wszystko jest "normalniejsze"
wtedy jedni zaczynaja nakurfiac - Michal a inni spokojnie sobie jezdza i sie uczą - reszta
w kazdym razie powodzonka i bez spinki arssss - Śro 13 Kwi, 2011 ja biorę moje parady i A520 do zabicia I stare felgi
Brac podnosnik żabę czy będzie mógł ktoś użyczyc?:DJakarti - Śro 13 Kwi, 2011 odpowiuadam za innych: bierz.
najwyzej sie nie przyda. gorzej jak zabraknie arssss - Śro 13 Kwi, 2011 To wezmę i z tone trytytek mam jeszcze te kobyłki pod auto czy jak to tam się zwie dwie sztuki 355mm. Anonymous - Śro 13 Kwi, 2011
arssss napisał/a:
kobyłki pod auto czy jak to tam się zwie dwie sztuki 355mm.
bierz przydadzą sie jak Colt sie zepsuje Rasputin - Śro 13 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
ale nie sądzicie że opona która po jednej imprezie ma zjechane całe boki na półokrągło i bardzo nierównomiernie zużyty bieżnik tj. znacznie mocniej po zewnętrznej stronie, nadaje się do upalania
+1
Byłem na ostatnim Radomiu na prawie nowych T1R, nie nakarwiałem jak Janusz, nie biłem rekordów jak Rasta i Miniac a pod koniec dnia było zagadką co jest, a raczej było napisane na bokach opony!! Te opony kładą się w zakręcie jak topole w Smoleńsku I to nie zależnie od ciśnienia. Nie polecam na kręte tory. Na Ułężu może być inaczej.
Jak nie masz innych to dawaj na nich,ale jesli masz inny wybór to się nie zastanawiaj... EmerytRs2 - Pon 18 Kwi, 2011 tez bym chciał, mogę?
wezmę kapelusz i bedzie kogo objechac M - Pon 18 Kwi, 2011 Lista otwarta, nr do przelewu na pierwszej stronieM - Pon 18 Kwi, 2011 Czy te chłopaki jadą?
Bo nie mam od nich wpłat.
17. Bartek - Clio Sport III
20. Kuba Opel Astra GSi
Na wplaty jeszcze czekam od:
2. Toxic
3. AleX_R53
9. Rasputin
11. Rasta
12. Jacek
13. ppbizon - Pon 18 Kwi, 2011 toxicowi to trzeba pw wyslac, bo on zaganiany ostatnio.EmerytRs2 - Pon 18 Kwi, 2011 proszę o dopisanie do listy.
Przelew puszczę do końca tygodnia.
znam za to bartka co jezdzi clio III , jezeli chodzi o niego, (z tego co przeczytałem=tak) to mówił że jedzie...roj - Pon 18 Kwi, 2011 ja jadę, dziś postaram się puścić przelew (potwierdzę na pw)