To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

Drone - Śro 13 Kwi, 2011

roj napisał/a:

Jeszcze się może okazać, że będę jechał tak agresywnie.. że mi opony w ogóle nie zejdą tylko co najwyżej kapelusz się przekrzywi :faja:

Też tak może być.
Ja w zeszłym roku na Radom zmieniłem przednie opony na jakieś stare do zabicia.
Niestety niewiele się zużyły, a za przekładkę w obie strony dwóch kół zapłaciłem 100.

Jak nie masz drugich felg do szybkiej przekładki, to może lepiej zostać na tym co się ma.

Jakarti - Śro 13 Kwi, 2011

Yarko napisał/a:
opona która po jednej imprezie ma zjechane całe boki na półokrągło i bardzo nierównomiernie zużyty bieżnik tj. znacznie mocniej po zewnętrznej stronie,

Yarko,
a moze za mocno pałujesz zakręty? :D wystarczy mniej gazu a nie dokrecic koła :D

po prostu na pierwszy wyjazd najlepiej bedzie zminimalizowac koszty. zobaczyc co i jak i wtedy rozwiazac sakwe.
moja opinia.

roj - Śro 13 Kwi, 2011

i chyba tak będzie najlepiej zamiast cudować jak się nie umie jeździć.
dzięki za wszystkie odpowiedzi w kazdym razie.

pamiętam jak na pierwszy lublin sie szukowałem... krótko mówiac - mialem pełno w gaciach, a pozniej na torze jakos tak juz wszystko schodzi. na spokojnie mozna sobie wszystko zobaczyc, pomyslec. adrenalina troche opada i wszystko jest "normalniejsze"

wtedy jedni zaczynaja nakurfiac - Michal :D a inni spokojnie sobie jezdza i sie uczą - reszta :D
w kazdym razie powodzonka i bez spinki ;)

arssss - Śro 13 Kwi, 2011

ja biorę moje parady i A520 do zabicia :D I stare felgi :)
Brac podnosnik żabę czy będzie mógł ktoś użyczyc?:D

odpowiuadam za innych: bierz.
najwyzej sie nie przyda. gorzej jak zabraknie :D

arssss - Śro 13 Kwi, 2011

To wezmę :D i z tone trytytek :) mam jeszcze te kobyłki pod auto czy jak to tam się zwie :) dwie sztuki 355mm. :)
Anonymous - Śro 13 Kwi, 2011

arssss napisał/a:
kobyłki pod auto czy jak to tam się zwie dwie sztuki 355mm.

bierz przydadzą sie jak Colt sie zepsuje :rotfl: :rotfl:

Rasputin - Śro 13 Kwi, 2011

Yarko napisał/a:
ale nie sądzicie że opona która po jednej imprezie ma zjechane całe boki na półokrągło i bardzo nierównomiernie zużyty bieżnik tj. znacznie mocniej po zewnętrznej stronie, nadaje się do upalania

+1
Byłem na ostatnim Radomiu na prawie nowych T1R, nie nakarwiałem jak Janusz, nie biłem rekordów jak Rasta i Miniac a pod koniec dnia było zagadką co jest, a raczej było napisane na bokach opony!! Te opony kładą się w zakręcie jak topole w Smoleńsku :] I to nie zależnie od ciśnienia. Nie polecam na kręte tory. Na Ułężu może być inaczej.
Jak nie masz innych to dawaj na nich,ale jesli masz inny wybór to się nie zastanawiaj... :faja:

EmerytRs2 - Pon 18 Kwi, 2011

tez bym chciał, mogę?
wezmę kapelusz i bedzie kogo objechac :faja:

M - Pon 18 Kwi, 2011

Lista otwarta, nr do przelewu na pierwszej stronie
M - Pon 18 Kwi, 2011

Czy te chłopaki jadą?
Bo nie mam od nich wpłat.
17. Bartek - Clio Sport III
20. Kuba Opel Astra GSi

Na wplaty jeszcze czekam od:

2. Toxic
3. AleX_R53
9. Rasputin
11. Rasta
12. Jacek
13. pp

bizon - Pon 18 Kwi, 2011

toxicowi to trzeba pw wyslac, bo on zaganiany ostatnio.
EmerytRs2 - Pon 18 Kwi, 2011

proszę o dopisanie do listy.
Przelew puszczę do końca tygodnia.

znam za to bartka co jezdzi clio III :] , jezeli chodzi o niego, (z tego co przeczytałem=tak) to mówił że jedzie...

roj - Pon 18 Kwi, 2011

ja jadę, dziś postaram się puścić przelew (potwierdzę na pw)