Może zacznij od jakichś delikatnych ćwiczeń wzmacniających mięśnie pleców itd... ?
Na wzmocnienie mięśni pleców to ja mam w pracy 12 h machania łopatą,napyerdalania młotem i dzwigania ciężarówKarQ - Nie 15 Sty, 2012 Was, witaj w klubie. Ja co prawda na wagę nie patrzę, bo baterie w wadze odleciały, ale od początku roku urwałem - 4cm w pasie, a progres nie maleje jeszcze -10cm i spełnię swój założony cel was79 - Nie 15 Sty, 2012 To trzymam kciuki
Ja chce zejść <90 kg na dobry początek, a później się zobaczyKarQ - Nie 15 Sty, 2012 Ja zacząłem od 105kg i 114cm
Docelowo 93-95kg i 100cm, póki co mam zacięcie i nie widzę problemu, aby tego dokonać :Bart - Nie 15 Sty, 2012 serio, trzeba jakiś temat uruchomić pt "zbiorowe chudnięcie", może mnie to zmobilizuje, bo coraz mi bliżej do trzycyfrowej wartości na wadze.M - Nie 15 Sty, 2012 Jak trenowałem intensywnie 2,3 razy w tygodniu po 2 godziny to kilogramy spadały jak złe, żadnych diet i takich tam nie było potrzebnych zefir - Nie 15 Sty, 2012 karwa to ja nie wiem co z mna jest nie tak (znaczy wiem ale nie o tym bedzie ten monograf)
zaczalem cwiczyc, jebs plus 4kg po 3 tyg i taka waga trzymala sie przez pol roku jak cwiczylem (ze niby miesnie) , przestalem cwiczyc bo od miesiaca mam masakre w pracy, jem podobnie jak wczesniej, chleje tak samo albo i wiecej i jeb minus3 kg
generalnie w srode odbieram wyniki badan corocznych i jestem w 100% pewien ze nie beda idealne
jak zyc? kubas - Nie 15 Sty, 2012
zefir napisał/a:
zaczalem cwiczyc, jebs plus 4kg po 3 tyg i taka waga trzymala sie przez pol roku jak cwiczylem (ze niby miesnie) , przestalem cwiczyc bo od miesiaca mam masakre w pracy, jem podobnie jak wczesniej, chleje tak samo albo i wiecej i jeb minus3 kg
mam to samo jak cwicze to tyje jak nie to chudne anjas - Nie 15 Sty, 2012 jak się regularnie ćwiczy to organizm magazynuje wodę, ot i tajemnica Michał - Nie 15 Sty, 2012 z tymi badaniami to dosyć smieszna akcja zefir.
4 lata ostrych baletów, alkohol, żarcie na miescie różnych sfyów, brak sportu . Generalnie , zycie kawalera i wyniki mam IDEALNE. Mimo wszystko torbiel wyskoczyła.
2 miesiące po lekarzach smigam i nikt nie chce mnie zoperować bo blisko czaszki mi to wyskoczyło. Boją się.
Pojechałem do prywatnej kliniki ( centrum medyczne damiana ) , zaplaciłem z własnej kieszeni i nagle wszyscy chcą mnie zoperować zefir - Nie 15 Sty, 2012 badania mam robione w prywatnej klinice , i sa dosych szczegolowe , zostawiłem im 2 tyg temu troche materiału genetycznego w roznej postaci, to ze nie beda idealne czuje po sobie, nie raz sie budze rano, serce chce mi spierdolic, jelita chca mi dupa wyjsc, srednio jest czasami.
generalnie wiem co musze ograniczyc ale troche mi nie wychodzi czego przykladem jest wczorajszy wieczor Michał - Nie 15 Sty, 2012
Cytat:
nie raz sie budze rano, serce chce mi spierdolic, jelita chca mi dupa wyjsc, srednio jest czasami
nie no, ziom. Ja to sie dobrze czuje ...
ja weekendzik w domu Bonczek - Nie 15 Sty, 2012 Jak znajdę to wkleję - czytałem fajny artykuł na temat tego jak to jest z odpoczywaniem w weekend. Ogólnie to jak nie masz silnej woli, żeby powiedzieć - ja nie melanżuję to płyniesz cały czas. A spirala się nakręca cały czas samoistnie zefir - Nie 15 Sty, 2012 kurde ja to wszystko wiem
chodzi o to zeby lazic na imprezy czy cos tylko zeby przy okazji nie wypijac litra wódy
bo raczej nie zamierzam siedziec w domu w weekendy albo chowac sie przed ludzmi zefir - Nie 15 Sty, 2012 ale spoko od przyszlego tygodnia wracam do wspinaczki i plywania
moje najwieksze mobilizatory ostatnio , po godzinie na sciance nawet nie mam sily reki podniesc