Grzesiek jedziesz? Ja się wstydzę samemu, tam tyle dziewczyn GeKo - Czw 28 Lip, 2011 Jak złożę rower to biorę pod uwagę chwilowo poszukuję rurki pod siodełko, rozebrałem przed zimą i chyba ją myszy wpierdoliły.ziober - Pią 29 Lip, 2011 To już lepiej przejedźcie się na autodrom do Chorzowa. Tomaszczyk będzie testował przed Rzeszowem martin.h - Śro 31 Sie, 2011
Cytat:
Chłopaky, południowcy! Trzeba się nieco rozruszać przy pomocy rowerów. Proponuję na początek jakiś lajtowy spocik gdzieś na terenie aglomeracji (np. park w Chorzowie), a później jak będą chętni to można by się zapakować w jakiegoś dostawczaka i pojechać w góry na jakąś amatorsko-turystyczną trasę XC. Co myślita?
Robimy coś czy temat umarł ? Marek23 - Śro 31 Sie, 2011 Ja waże 77 i już teraz robie dynamikę,więc jeżdże rzadziej.Bart - Śro 31 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
Cytat:
Chłopaky, południowcy! Trzeba się nieco rozruszać przy pomocy rowerów. Proponuję na początek jakiś lajtowy spocik gdzieś na terenie aglomeracji (np. park w Chorzowie), a później jak będą chętni to można by się zapakować w jakiegoś dostawczaka i pojechać w góry na jakąś amatorsko-turystyczną trasę XC. Co myślita?
Robimy coś czy temat umarł ?
robimy, ale czy na pewno chcesz się z takimi amatorami zadawać?mi - Czw 01 Wrz, 2011 mnie przez tydzień nie będzie, ale właśnie też nie chcę poziomu zaniżać...martin.h - Czw 01 Wrz, 2011 Wcale bym się nie zdziwił gdybym to ja zaniżał poziom, jakby nie było Wy jeździcie w spd, a tak jeżdżą tylko zawodowcy
W każdym bądź razie zgłaszam swoją chęć, wrzesień ma być ładny to mozna się gdzieś zgadać i wybrać na jakieś górki, las itp.mi - Czw 01 Wrz, 2011
martin.h napisał/a:
jakby nie było Wy jeździcie w spd
chcesz? Mam prawie nówety na zbyciu niedrogo, z blokami zupełnie nowymi nawet.martin.h - Czw 01 Wrz, 2011
mi napisał/a:
martin.h napisał/a:
jakby nie było Wy jeździcie w spd
chcesz? Mam prawie nówety na zbyciu niedrogo, z blokami zupełnie nowymi nawet.
Ale do tego jeszcze trzeba buty, a na nie mnie obecnie nie stać, pozatym muszę jeszcze zakupić kask mi - Czw 01 Wrz, 2011 buty za stówę kupisz, kask za dziesiątki złotych, już bez przesady...Młody Papież - Czw 01 Wrz, 2011 widzisz MI, cfaniakujesz, bo Tobie się jakoś powodzi, pewnie dobry start miałeś, kupujesz sprzedajesz te samochody, rowery, buty, kaski
Pamiętaj, że nie każdy ma tak lekko w życiu
Marthinowi jest naprawde ciężko żyć w tym kraju! zrozum to w końcu!mi - Czw 01 Wrz, 2011 ja wiem, może faktycznie przesadziłem. Przepraszam.Jacek - Czw 01 Wrz, 2011 śląskie banany