HH.ORG na Torze - Rally Służewiec - wszystkie edycje od 12-07-2011
Kenet - Pon 29 Sie, 2011 Postaram się wpaść, ale nie wiem czy się ze wszystkim rano ogarnę i zdążę do Warszawy wrócić. PozdrKamill - Śro 31 Sie, 2011 I jak był ktoś? Bo widziałem ze trasa była bardzo ciekawa.
btw http://www.finisz.pl/mies...-race4race.htmlStf - Śro 31 Sie, 2011 pojechałem z kumplem oes2 i oes4. niestety taryfa nie pomogła, ale trasa była luksik.Anonymous - Śro 31 Sie, 2011 Bardzo ladna odpowiedz na pismo mieszkancow
Parafrazujac: mieszkacie przy Pulawskiej, deal with it!EmerytRs2 - Śro 31 Sie, 2011 ale wpłyneło 22 drugiego
mały fuck up Anonymous - Śro 31 Sie, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
ale wpłyneło 22 drugiego
mały fuck up
Dlaczego? Poprostu sekretariat TOTKa otrzymal to dopiero 22, tyle
Nie widziales nigdy faktury wystawionej na przyklad 2 stycznia i pieczatki ze wplynela do kontrachenta 2 lutego? EmerytRs2 - Czw 01 Wrz, 2011 wie, osoba która to przyniosła, i która przyjeła. ew pan listonosz Vlodarsky - Czw 01 Wrz, 2011 Zmieniłem nazwę tematu bo już była nieaktualna.Yarko - Czw 01 Wrz, 2011 Stf - Czw 01 Wrz, 2011 a nie lepiej:
Dostał dzisiaj kilka fachowych rad od tego starszego koleszki co na tablicy zawsze cos tłumaczy przed sprintem.
Przód spuscili na 1,4 bara tył na 0.8, na zdjęciu nawet troche widać placki, ale na odciku też było widacy że tylko oni z dość dużej grupy nie przeprowadzili ataku na kiosk, ktory stał na zakrecie i auto chętniej podjechało pod oblodzoną górkę Bad-i - Nie 15 Sty, 2012
Kamill napisał/a:
Dostał dzisiaj kilka fachowych rad od tego starszego koleszki co na tablicy zawsze cos tłumaczy przed sprintem.
ups ale wpada, czy Ty nie wiesz kto to Rysiek Plucha??!!Anonymous - Nie 15 Sty, 2012 Ja jestem ciekawy jaki jest sens startowania stara 7er