HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
Jakarti - Pią 16 Wrz, 2011
Cytat:
Brać brać Oddam Ci za bene jak po mnie wpadniesz
Maciek,
nie chodzi o bene. codziennie wstaje o 7 i wracam do domu o 21.
nie chce mi sie w sobote rano wstawac godzine wczesniej zeby jechac z ursusa na bielany po to aby pozniej jechac na lublin.
przepraszam.M - Pią 16 Wrz, 2011 Racechrono jest o tyle lepsze od stopera że nie trzeba go wciskać anjas - Pią 16 Wrz, 2011 ja może pojadę na oglądarę.. jak Bóg da.roj - Pią 16 Wrz, 2011 pamiętajcie, że byłem pierwszy w kolejce, a teraz już pełno xeroboji to samo - oglądać! oglądać
jak będzie jakiś grill porządny to zapędzę kobietę żeby narobiła szaszłyków kozackich!
także można by się zorganizować w sumie jakoś.no name - Pią 16 Wrz, 2011 Ja napisze tak, mam wolne trzy miejsca to niech się chętni wpisują z tym
że ja będe po nocce i też nie uśmiecha mi się objazd wawy przed wyjazdem do Lublinaroj - Pią 16 Wrz, 2011
no name napisał/a:
Ja napisze tak, mam wolne trzy miejsca to niech się chętni wpisują z tym
że ja będe po nocce i też nie uśmiecha mi się objazd wawy przed wyjazdem do Lublina
no to ja chętnie się wsadzę na prawy jak bierzesz oglądaczowóz.
a co do objazdu wawy to ja jestem w miarę po drodze a nawet mogę gdzieś podjechać choć nie lubię
jak nie to czekam na sygnał od puma.EmerytRs2 - Pią 16 Wrz, 2011 twarda ręka !!
no name - Pią 16 Wrz, 2011
roj napisał/a:
no to ja chętnie się wsadzę na prawy jak bierzesz oglądaczowóz.
Mija się z celem bym tam jechał cieniasem, wole dupowozem
Alfonsowóz no name-a:
1. roj,M - Pią 16 Wrz, 2011 1. roj
2. M
(jeśli wyjazd jest z bemowa?)roj - Pią 16 Wrz, 2011 m - jak nie zachleję w piątek i jeśli nie będziemy jechać o jakiejś barbarzyńsko porannej porze to mógłbym klijaczem ściągnąć Cię z bemowa na wilanów i tam poczekamy na no-name
aaa,chyba, że Grzesiek i tak z bemowa będzie leciał to się problem rozwiązuje.PiTT - Pią 16 Wrz, 2011 ja też mogę kogoś zabrać jeśli Kamil albo Carlose nie potwierdzą
najwygodniej by było jakby zmotoryzowani mogli zgarnąć pasażerów po drodze tam gdzie mają najbliżej
potem np. na stacji byśmy zrobili przesiadkę i cacy
?no name - Pią 16 Wrz, 2011 Ja lecę z Saskiej Kępy
roj napisał/a:
jeśli nie będziemy jechać o jakiejś barbarzyńsko porannej porze
No właśnie, o której jedziemy ?roj - Pią 16 Wrz, 2011 pomysł świetny w sumie.
co z grillem? sieczymy coś na bogato zamiast kiełbon ze stacji?M - Pią 16 Wrz, 2011 Mam fajnego grilla w rembertowie ale niestety jak wywalałem z niego węgiel do jeziorka na ułęzu to wypadła dolna kratka utrzymująca węgiel w kociołku
Wszystko pod górkę.
Może jakaś jednorazówka z tesco.no name - Pią 16 Wrz, 2011