HH.ORG na Torze - 30 Październik (niedziela) Wróbel Ułęż
M - Sob 29 Paź, 2011 BP po minięciu wiaduktu i pierwszych światełsiema - Sob 29 Paź, 2011 Nie zapomnijcie, że czas przestawiają- nie przyjedźcie za wcześnie roj - Nie 30 Paź, 2011 czemu nie ma nikogo na BP?!
Rasputin - Nie 30 Paź, 2011 No i jak?pum - Nie 30 Paź, 2011 jak tam czasy?
zmiany kółek bizon - Nie 30 Paź, 2011 bunkry kto znalazl? M - Nie 30 Paź, 2011 Było fajnie :>
Trochę fot "z biodra"
<iframe class="imgur-album" width="100%" height="550" frameborder="0" src="http://imgur.com/a/DPk11/embed"></iframe>kamil - Nie 30 Paź, 2011 Jaka, jaki elegancki Normalnie jak na wyścigi konne w Ascot Lejek - Nie 30 Paź, 2011
bizon napisał/a:
bunkry kto znalazl?
Bunktrów raczej nie było ... Ale tez było zaje%iscie
Dzieki wszystkim za wspólne upalanie i to solidne w nieprzeciętnie fajowej atmosferze. Ide łatać zderzak osłonę nad tłumik rejestracje i kilka drobnych rys.... Tak to jest jak sie czasami gra w "zielone" Ale było warto !Greg - Nie 30 Paź, 2011 Łoooo, ja właśnie wszedłem do domu. Jestem umordowany jak cholera.
Było kozak! Najpierw ciasno, potem już można było napadać na startową szykanę na pełnej bombie.
Coś się wczułem w Puga, ale jakichś czasów z tego nie było. Wróbel mnie ciągle op*erdalał za złe hamowanie - nie mogę ogarnąć dużego hamulca na dziadowskiej oponie. Ale będzie lepiej.
Dzięki wszystkim, było miło.kamil - Nie 30 Paź, 2011 dlatego wolę jeździć ze STFem, On nie opierdala roj - Nie 30 Paź, 2011 fajna trasa, jaram się. Pozdro dla wszystkich spotkanych i eM'a który musiał słuchać mojego gadania przez całą drogę
Greg, pug przekot, szkoda że opony takie miałeś.
Lejek.. rzeźnik po prostu
Jaka w stylu kembridżż wpadł
ogólnie bardzo spokoKamill - Nie 30 Paź, 2011 No ja właśnie sie obudziłem
BTW ktoś przełożył, zabrał przez pomyłkę siatkę z termosem, kiełbasom i redbulem, jak byście gdzieś znaleźli w swoich gratach taki zestaw to proszę o info.
Moje czasy niezłe, dokończyłem akurat tylne roadstony.
Stabilizator i maxsporty robią robotę i to grubą, auto w ogole nie pływa na boki w stosunku do tego co było.
Jechałem z Roj-em i całkiem fajnie ogarnia auto, czasy mieliśmy podobne.
Pozdro dla wszystkich, jeżenia było kupę, nawet nie zdążyłem kiełbasy zjeść Yarko - Nie 30 Paź, 2011 Kamill, jak coś to mam jakieś 2 pęta podwawelskiej w lodówce, mogę poratować