HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
Jakarti - Pon 10 Paź, 2011 hehe Drone,
zobaczymy rano jak zweryfikuja glosy.
wystarczy, ze wydziela to po IP i po 3000 klikow zniknie.
a muza to wolna reka autorow ujec z moja zgoda mialo byc mocniej z instrumentalnym brzmieniem. padlo na rammsteina i zostalo Jakarti - Wto 11 Paź, 2011 no karwa - mamy 282 glosy.
chyba nas oszukali
spokojnie mozna poprosic o liste adresow IP na podstawie ktorej zostaly nam tylko 3 glosy na krzyz
chyba zebralibysmy wiecej - mimo wszystko Franek - Wto 11 Paź, 2011 EmerytRs2 - Wto 11 Paź, 2011 sorry ale myślałem, że macie więcej znajomych Gaydek - Wto 11 Paź, 2011 martin.h - Wto 11 Paź, 2011 Ludzie sobie porobili odciski od klikania, a tutaj wszystkie głosy poszły się psu w dupę je.bać Rasputin - Wto 11 Paź, 2011 Poprosiłem o IP i wycofanie filmiku z konkursu. Decydenci nas oszukali.
Wiadomo że 10tys było przesadzone ale 2tys na luzaku uzbieraliśmy.
Mam ochotę zminić historyjkę i rozesłać wszystkim którzy klikali. Oczywiście w nowej historyjce Renault nie było by tak pieknie przedstawione
A pierdolic...to tylko zabawa PGmaster - Wto 11 Paź, 2011 Co za dnoJacek - Wto 11 Paź, 2011 ma ktoś znajomych w TV, można by zrobić cieciom pod górkę i dodatkową reklamę GeKo - Wto 11 Paź, 2011 Chyba oprócz tego że po IP weryfikują to jeszcze powinni po dacie głosowania, ja codziennie po jednym głosie zostawiałem Rasputin - Wto 11 Paź, 2011 Najchętniej to bym włamał sie im na ten konkurs i rozjebał go w pizdu, tyle by mieli z tego oszukiwania PieQt - Wto 11 Paź, 2011 dali dupy na mechanizmie glosowania, a teraz ingeruja w liczbe klikniec - czyli moga dowolnie ustawic wynikiJacek - Wto 11 Paź, 2011 póloki polokiRasputin - Wto 11 Paź, 2011 Ma ktoś wtyki w TVN Turbo kamera
Luz! Jak widać wszędzie robią w *uja nawet na tak amatorskim konkursie. No cóż pewnie Megany nie ma a wygrać ma kto inny. Takie zycie
Może przynajmniej Kuba za lepszą kasę sprzeda Clio M - Wto 11 Paź, 2011 Weryfikacja po IP to nie jest wcale dobra metoda ani sprawiedliwa.
Jaki serwis taki konkurs