Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
M - Wto 27 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Tragedia
Z punktu wlasciciela gti 250 koni osiagi Twojej beny NA tez sa tragedia...
Oczywiście że tak.
natomiast jeśli vmax to 200km/h to sobie już bez męczenia nie pojedziesz po niemieckim autobahnie szybko.
Ale to już nie moja sprawa was79 - Wto 27 Mar, 2012
M napisał/a:
Chłopaki umiecie odpuścić?
To bardzo dobra umiejętność - pozwala lepiej żyć.
Marek23 - Wto 27 Mar, 2012 150 na autobahnie wystarcza, wszystko ponad to juz spalanie wachy konkretne...M - Wto 27 Mar, 2012 No spoko, to miałem na myśli żeby nie męczyć samochodu przy podróży, wiesz o co mi chodzi.
Lubię jak jest cisza i spokój przy prędkości przelotowej a nie tartak.
Was - dzięki że okładasz mnie moim własnym cytatem, ale tu chyba za wcześnie przecież rozmawiamy jak ludzie.was79 - Wto 27 Mar, 2012 wiem, ale chciałem trochę zajątrzyćMarek23 - Wto 27 Mar, 2012
M napisał/a:
No spoko, to miałem na myśli żeby nie męczyć samochodu przy podróży, wiesz o co mi chodzi.
Lubię jak jest cisza i spokój przy prędkości przelotowej a nie tartak.
Jak wytrzymuje w rajdowce katowanie, to drgania traktora przy 150 mnie nie przeraza... Ja chce ekonomicznie i bezawaryjnie,a nie sie martwic czy mam dosc mocy by wyprzedzic.GeKo - Wto 27 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
chce ekonomicznie i bezawaryjnie,a nie sie martwic czy mam dosc mocy by wyprzedzic... I tak wszystko rozegra się na pierwszym łuku po prostej
Przepraszam musiałem Marek23 - Wto 27 Mar, 2012 Geko, samo życie Michał - Śro 28 Mar, 2012 maras bierz avensisa
bo octą to naprawdę, zadnego cipexa nie wyrwiesz ...PiTT - Śro 28 Mar, 2012
Michał napisał/a:
maras bierz avensisa
bo octą to naprawdę, zadnego cipexa nie wyrwiesz ...
ja bym brał skodę, serio, jeśli odpowiada Ci jakość vw to się nie zawiedziesz a w toyce będziesz płakał...kamil - Śro 28 Mar, 2012 a co z Avenem jest nie tak ?M - Śro 28 Mar, 2012 Może kia ceed w dieslu?PiTT - Śro 28 Mar, 2012
kamil napisał/a:
a co z Avenem jest nie tak ?
jest tak z 5x nudniejsze niż octavia M - Śro 28 Mar, 2012