I co sądzicie? Dużo nie zmienili ale tego można się było spodziewać. Wnętrze poprawili i teraz mi się baaardzo podoba (oprócz kierownicy). Tył elegancki ale jak patrze na przód to mi się rzygać chce.kamil - Wto 04 Wrz, 2012 klasycznie - konserwatyzm niemieckiKenet - Wto 04 Wrz, 2012 Brałbym, ale przez szlaban na Wilanów i tak nie wjadę
kamil - Wto 04 Wrz, 2012 pokaże Ci wjazd od łąk Rasputin - Śro 05 Wrz, 2012 Ale to już tylko z wersja 4motion Qukie - Śro 05 Wrz, 2012 Jak dla mnie wygląda dokładnie tak jak golf, ale to chyba tak miało być. Brakuje mu gleby i dobrego koła.M - Śro 05 Wrz, 2012 W dojczlandi vw = u nas dacia
(opierając się na opiniach mało zamożnych znajomych niemców)siema - Śro 05 Wrz, 2012 Jakoś wcześniej mi to umknęło. System bezpieczeństwa chroniący pieszego w Volvo V40
Volvo wraca do korzeni? Znów marki zaczną się czymś wyróżniać? Volvo znów będzie utożsamiane z autem wyjątkowo bezpiecznym?Anonymous - Śro 05 Wrz, 2012 Zaje...
Kanadyjska Magna zaprzecza, jakoby w Warszawie miała ruszyć produkcja samochodów mini i infiniti. - Na naszą decyzję wpływa niepewność w europejskim sektorze motoryzacyjnym - komentuje przedstawiciel grupy Magna dla TVN CNBC.
M - Śro 05 Wrz, 2012 Idź Pan w chój z tym krajem...Anonymous - Śro 05 Wrz, 2012
M napisał/a:
Idź Pan w chój z tym krajem...
M, nie zdecydowali się ze względu na EUROPEJSKĄ sytuacje gospodarczą, a o ile mi wiadomo Europa to nie kraj.. kontynent lub "koalicja wielu Państw" już bardziej więc nie wiem skąd ten komentarz w kierunku, jak mniemam, Polski.