Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
Jakarti - Nie 16 Wrz, 2012 te domy nie są podobne do tych waszych...
jakieś takie.. jasne i czyste Cartoon - Śro 17 Paź, 2012 No dobra, minął miesiąc- nowa cena - 530kplnCartoon - Czw 19 Cze, 2014 Zastanawiamy się nad wynajęciem tego mieszkania... równolegle szukamy czegoś do wynajęcia z ogródkiem i jednym pokojem więcej (jakiś segment byłby idealny, ale ciężko znaleźć w naszym budżecie i preferowanych lokalizacjach) ...
Gdyby ktoś był zainteresowany to dajcie znać - szczegóły do dogadania - myślę, że cena wynajmu oscylowałaby w okolicach 2,5k.
Zdjęcia w pierwszym poście - wiele się nie zmieniło od tego czasu Cartoon - Nie 06 Lip, 2014 Mieszkanie do wynajęcia od połowy sierpnia.
Pierwsze dwa tygodnie sierpnia chcę przeznaczyć na połatanie pęknięć na ścianach i pomalowanie całego mieszkania (może polecicie kogoś solidnego do takiej pracy? )
Cena najmu: 2500pln
Dodatkowe opłaty:
- prąd wg wskazania liczników
- internet 30mb + TV (108pln)
Miejsca parkingowego nie ma- ja wynajmowałem za 300pln (takie na 1,5 samochodu, niby inwalidzkie), można znaleźć i za 200. Można też parkować pod tesco, jak robi połowa osiedla
Jeśli ktoś z Was lub Waszych znajomych szuka mieszkania do wynajęcia na dłużej to dawać znać
My dziś zaklepaliśmy segment na Bemowie M - Nie 06 Lip, 2014 Segment dobra rzecz, poka poka segment Cartoon - Nie 06 Lip, 2014 Kojarzysz osiedle segmentów przy Pełczyńskiego?
https://www.google.pl/map...ae2f2ab48b18ad1
Będzie pokój dla młodego, ogródek i garaż Przy pierwszych oględzinach już pierwsze kwity podpisaliśmy, bo lokalizacyjnie właściwie nic nam się nie zmienia W linii prostej mamy do tego segmentu pewnie z 300m M - Nie 06 Lip, 2014 Nie kojarzę ale całkiem ładnie to wygląda GratkiCartoon - Nie 06 Lip, 2014 1 sierpnia zmieniam robotę i miejsce zamieszkania- przypadek? M - Nie 06 Lip, 2014 Przypadkiem to można w kupę wdepnąć
Jest motywacja, jest działanie - alleluja i do przodu
U mnie plany także w realizacji, też bym chciał zmienić miejsce zamieszkania na jakieś ciekawsze.anjas - Nie 06 Lip, 2014 fajnie, gratulacjeMichał - Nie 06 Lip, 2014 gartki, pamiętam jak o tych segmentach gadaliśmy
ile tam masz m2 w tym mieszkaniu ? bedzie 55 ?Cartoon - Nie 06 Lip, 2014 mieszkanie ma 62,x a ten segment 120.
Szczerze mówiąc to mieliśmy nadzieję, że pojawi się jakiś segment na tym osiedlu na wynajem... no i się pojawił. Obejrzeliśmy pierwsi i od razu zaklepaliśmy Kamill - Nie 06 Lip, 2014 Nice, oby garaż był duży, bo nowe segmenty co oglądaliśmy to trzeba było prawe lusterko składać, żeby z lewej wysiąść anjas - Nie 06 Lip, 2014
Cartoon napisał/a:
od razu zaklepaliśmy
pod segment?
hmmm, nie próbowałem kamil - Pon 07 Lip, 2014 moja ex tam mieszkała. Lokalizacja oki. Gratulacje