HH.ORG na Torze - 9 WRZEŚNIA (NIEDZIELA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻ
M - Pon 10 Wrz, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
Marzena Trojana pstrykała fotki
Dzięki, fajne foty! rasta - Pon 10 Wrz, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
w adidasach pomylony biedę
W Ken Blokach Kamill - Pon 10 Wrz, 2012
rasta napisał/a:
Widzę, że po nawrocie naokoło maty poślizgowej nie było opon i można było ciąć, te czasy powinny być anulowane
Jak ja jeździłem to wszystkie stały.rasta - Pon 10 Wrz, 2012 Mnie nie było na prawym to się nie poprawiłeś Kamill - Pon 10 Wrz, 2012
rasta napisał/a:
Mnie nie było na prawym to się nie poprawiłeś
Hyhy, czekam w takim razie na powtórke, bo tak to nie mam co jechać Rasputin - Pon 10 Wrz, 2012 A ja mam pytanie kto mi wpisał czas 3.29 jak oficjalny ?
Może demonem prędkości nie jestem ale nawet na fuldach ze stoperem miałem najgorszy 3.27.50
A z tego co wiem to dokładny czas z jedynego mierzonego kółka to 3.19.34
Mam nawet z tego przejazdu onboard który jest gdzies w tym temacie.
Więc jakby mozna to po prawic to bym był bardzo wdzieczny(rozumiem,że to czeski błąd) bo słabo wygląda 3.29 na liście czasów http://www.trackday.org.pl/czasy.php
P.S. By wszystko było jasne w tabeli, jechałem na slickach a moc Fiest to 96ph buni - Pon 10 Wrz, 2012 sorki za blad poprawie jutro z rana jak sie dostane do kartki z czasami . zostawilem w pracyRasputin - Pon 10 Wrz, 2012 Spoko,nie ma sprawy. Jak zostanie poprawiony to nawet o tym za pomne pum - Pon 10 Wrz, 2012 jak już robimy poprawki czasowe - gwiazdka jest bo jechałem sam z laptimerem (onboard wrzucony tutaj) i mój focus nigdy 170 km nie miał. zgodnie z normami na PromotoRowej hamowni było 163 buni - Pon 10 Wrz, 2012 zaraz oblookam onboard'a roj - Pon 10 Wrz, 2012
Rasputin napisał/a:
znowu lepszy czas fiestą niż ja clio Rasputin - Pon 10 Wrz, 2012
roj napisał/a:
Rasputin napisał/a:
znowu lepszy czas fiestą niż ja clio
Spinałem sie,żeby tylko ciebie objechac Jak sie tylko dowiedziałem jaki miałem czas okrążenia pomiarowego to juz dalej nie próbowałem tylko spakowałem plecak i spaliłem wroty do domu poziek - Pon 10 Wrz, 2012
rasta napisał/a:
Widzę, że po nawrocie naokoło maty poślizgowej nie było opon i można było ciąć, te czasy powinny być anulowane
Zgadza się. Miniac urwał tam 0,93 sekundy najmniej...M - Wto 11 Wrz, 2012 Mój przejazd (dzięki Rasputin) - w sumie to bez napinki, z przepałowaniem hamowania a na końcu skończyło mi się paliwo ale pamiątka jest.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/WKWbSrXOYYE?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>no name - Wto 11 Wrz, 2012 Przez płytę poślizgową nie wolno było przelatywać,
ułatwiłeś sobie pierwszy zakret za nią