To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger

Jakarti - Pią 14 Cze, 2013

Miniac napisał/a:
Ale polecasz w kontekście kulinarnym? Bo poza zdechłą ciabattą, goframi i piwem to tam nic nie ma :>

raczej miejsce do posiedzenia z browarkiem :)
z jedzenia moge polecic kiełbaskę z grilla :D

pum - Pią 14 Cze, 2013

Alex nie chcesz poznać smaku M'a? Miniac mówi że daje radę :rotfl:
Anonymous - Pią 14 Cze, 2013

Bo chapnął ostatni kawał mięsa (sic!) i dla mnie nic nie zostało :lol2:
Jakarti - Pią 14 Cze, 2013

balaton bylby dobrym miejscem na spota, zeby usiasc i sobie pogadac normalnie bez zadnego centrum handlowego itp :D miejsce na zaparkowanie auta tez sie znajdzie.
roj - Sob 15 Cze, 2013

Jutro na sarmackiej street food festival :)
Jakarti - Sob 15 Cze, 2013

a ja dzisiaj odwiedzilem M burgera :)
pare fajnych rzeczy.
entuzjazm i zaangazowanie chlopakow, ktorzy smaza miecho. tzw pozytywna energia.
pyszna bulka. zjadlem dwa burgiery: jalapeno i texas. oba pyszne ale wole jalapeno, takiego zawsze zamawiam. okolica tez jest super, mozna spedzic pare min na spacerze. za tydzien do kazdej buly beda frytki. suuuuper ceny. najdrozszy burger to 17zl. powiedzialem, ze bede polecal i to czynie: polecam!

Anonymous - Sob 15 Cze, 2013

A we Wrocku znalazłem tylko jedna knajpe z dobrymi burgerami-winners pub,i ceny niestety mają z dupy,od 28 pln
Pirania - Pon 17 Cze, 2013

Obawiam się, że Barn z aktualnymi cenami może przegrać z konkurencją rosnąca jak grzyby po deszczu. Dobrze, że jest jakiś wybór
MoRToN - Pon 17 Cze, 2013

No bez kitu, u mnie w okolicy pozamieniali kebaby na burgerownie :rotfl:
zefir - Pon 17 Cze, 2013

w łodzi jest podobny trend, nie było długo czasu, a w tym roku właściwie juz wszystkie knajpy maja burgery w ofercie, chociaz dla mnie mistrzem jest narazie barn burger w wawie i maoburger w Kraku
Anonymous - Pon 17 Cze, 2013

zefir napisał/a:
maoburger w Kraku

MOAburger kurfa się to najzajebistsze miejsce nazywa :>

zefir - Pon 17 Cze, 2013

no przeciez napisałem :faja: :faja:
zefir - Pon 17 Cze, 2013

ooo i znalazłem w Łodzi dwa miejsca gdzie zapiekanki sa lepsze niz na Kazimierzu w Krakowie :jupi: :jupi: :jupi:
Młody Papież - Pon 17 Cze, 2013

zapiekany na Kazimierzu, ani nawet te w Skawinie nie mają podejścia do biłgorajskich "z keczupem" za dworcem PKS czy szczecinskich 'tostowych' vis a vis Galaxy na Wyzwolenia

...jak już temat zszedł na zapiekanki ;)

M - Pon 17 Cze, 2013

Młody Papież napisał/a:
zapiekany na Kazimierzu, ani nawet te w Skawinie nie mają podejścia do biłgorajskich "z keczupem" za dworcem PKS czy szczecinskich 'tostowych' vis a vis Galaxy na Wyzwolenia

...jak już temat zszedł na zapiekanki ;)

Oj jadło się jadło w biłgo