Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger
Jakarti - Pią 14 Cze, 2013
Miniac napisał/a:
Ale polecasz w kontekście kulinarnym? Bo poza zdechłą ciabattą, goframi i piwem to tam nic nie ma
raczej miejsce do posiedzenia z browarkiem
z jedzenia moge polecic kiełbaskę z grilla pum - Pią 14 Cze, 2013 Alex nie chcesz poznać smaku M'a? Miniac mówi że daje radę Anonymous - Pią 14 Cze, 2013 Bo chapnął ostatni kawał mięsa (sic!) i dla mnie nic nie zostało Jakarti - Pią 14 Cze, 2013 balaton bylby dobrym miejscem na spota, zeby usiasc i sobie pogadac normalnie bez zadnego centrum handlowego itp miejsce na zaparkowanie auta tez sie znajdzie.roj - Sob 15 Cze, 2013 Jutro na sarmackiej street food festival Jakarti - Sob 15 Cze, 2013 a ja dzisiaj odwiedzilem M burgera
pare fajnych rzeczy.
entuzjazm i zaangazowanie chlopakow, ktorzy smaza miecho. tzw pozytywna energia.
pyszna bulka. zjadlem dwa burgiery: jalapeno i texas. oba pyszne ale wole jalapeno, takiego zawsze zamawiam. okolica tez jest super, mozna spedzic pare min na spacerze. za tydzien do kazdej buly beda frytki. suuuuper ceny. najdrozszy burger to 17zl. powiedzialem, ze bede polecal i to czynie: polecam!Anonymous - Sob 15 Cze, 2013 A we Wrocku znalazłem tylko jedna knajpe z dobrymi burgerami-winners pub,i ceny niestety mają z dupy,od 28 plnPirania - Pon 17 Cze, 2013 Obawiam się, że Barn z aktualnymi cenami może przegrać z konkurencją rosnąca jak grzyby po deszczu. Dobrze, że jest jakiś wybórMoRToN - Pon 17 Cze, 2013 No bez kitu, u mnie w okolicy pozamieniali kebaby na burgerownie zefir - Pon 17 Cze, 2013 w łodzi jest podobny trend, nie było długo czasu, a w tym roku właściwie juz wszystkie knajpy maja burgery w ofercie, chociaz dla mnie mistrzem jest narazie barn burger w wawie i maoburger w KrakuAnonymous - Pon 17 Cze, 2013
zefir napisał/a:
maoburger w Kraku
MOAburger kurfa się to najzajebistsze miejsce nazywa zefir - Pon 17 Cze, 2013 no przeciez napisałem zefir - Pon 17 Cze, 2013 ooo i znalazłem w Łodzi dwa miejsca gdzie zapiekanki sa lepsze niz na Kazimierzu w Krakowie Młody Papież - Pon 17 Cze, 2013 zapiekany na Kazimierzu, ani nawet te w Skawinie nie mają podejścia do biłgorajskich "z keczupem" za dworcem PKS czy szczecinskich 'tostowych' vis a vis Galaxy na Wyzwolenia
...jak już temat zszedł na zapiekanki M - Pon 17 Cze, 2013
Młody Papież napisał/a:
zapiekany na Kazimierzu, ani nawet te w Skawinie nie mają podejścia do biłgorajskich "z keczupem" za dworcem PKS czy szczecinskich 'tostowych' vis a vis Galaxy na Wyzwolenia