To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RSMP, RPP...] SEZON 2013

rallymati - Śro 10 Kwi, 2013

CHRZANEK napisał/a:
Tak jak wspominałem trasy Nadwiślańskiego to w dużej części odcinki Rajdu Ziemi Lubelskiej z lat 2001-2002.

Fajne odcinki - dużo ciekawsze niż te pod Warszawą. Tyle że 150km trzeba pruć żeby poobglądać.

wreszcie cos do nas wrócilo po tych 10 latach :) ja mam okolo 40km na odcinki

qbus - Pią 12 Kwi, 2013

Ok... komu w droge... to do zobaczenia na rajdzie, zapraszam na serwis itp itd :)
106 - Pią 12 Kwi, 2013

qbus napisał/a:
Ok... komu w droge... to do zobaczenia na rajdzie, zapraszam na serwis itp itd :)

ja po sasiedzku z qbusem.... bad-i tez blisko

OA juz zaliczone.

korek171 - Pią 12 Kwi, 2013

To może i ja się wam wpierdzielę - siedzę u Kuby Lesiaka, może bedzie okazja się przywitać
Wrobel - Sob 13 Kwi, 2013

To jade tam do was
zajcev_28 - Sob 13 Kwi, 2013

Wrobel napisał/a:
To jade tam do was

eeeee

jest dobrze.. słońce świeci, ptaszek śpiewa

Bad-i - Sob 13 Kwi, 2013

Szczególnie na spadaniu na kamionkach o_O
faldzip - Sob 13 Kwi, 2013

my tu gadu gadu, a tam Chuchała klepie wszystkich :faja: na razie wygral wszystkie 4 oesy :jupi:
layer - Sob 13 Kwi, 2013

Kajto mówił, że pełnił rolę odkurzacza drogi z syfu.
Po paru oesach już wszystko z czasami wróciło do normy ;)
Ale trzeba przyznać, że Siemanko jedzie bardzo dobrym tempem.

Bad-i - Sob 13 Kwi, 2013

:hhe:

GeKo - Sob 13 Kwi, 2013

lusterko z octy :]
CHRZANEK - Sob 13 Kwi, 2013

kosz chyba curvera ?

A co do rajdu to Kajto niczym nie zaskoczył, ale Chuchała... jak dla mnie pieknie.
Trzeci QHR, a dalej to już rajd okręgowy... :) (joke)

martin.h - Sob 13 Kwi, 2013

Chrzanek, napisałbym, że Kajto i Chuchała to pierwsza liga, a reszta to sorry, ale wsydziłbym się jadąc S2000 i przegrywając z seryjnym samochodem, bo nie oszukujmy się, ale R4 to dalej tapczan tyle, że bardziej dopracowany. Najbardziej rozcarowuje Kuchar, który otarł się o fabrykę, ale później jakoś uszło powietrze i dupa blada. Rzeźnik, myślałem, że pojedzie lepiej. Oleksowicz zrobił sezon w SWRC, ma dobrą furę i wyniku brak. Cóż poza wyjątkami mamy słabą ligę i na Polskim Kubica pokaże tym wszystkim "mądralom" miejsce w szeregu, i to nawet Kajtkowi i Chuchale bo sprzęt nie ten :]
qbus - Sob 13 Kwi, 2013

Na oesach to po prostu widać.
Przem_106 - Sob 13 Kwi, 2013

Dokładnie, bo u nas prawie kazdy jest "pseudo rajdowcem".
Bardzo fajnie powiedział Marton w wywiadzei w WRC tłumacząc dlaczego Małysz wygrywa na krajowym podworku ze starymi wyjadaczami w terenowkach. Bo on poprostu trenuje, tak jak skoki, a cała reszta stawki tylko zalicza rajdy.

W RSMP jest podobnie. Koszty prawdziwych treningow dorą furą są astronomicznie drogie, stąd poziom jest taki a nie inny.