poziek - Pią 15 Lis, 2013 zajcev_28 - Pią 15 Lis, 2013 faldzip - Sob 16 Lis, 2013 gabinet!
M - Sob 16 Lis, 2013 Standard rajdówka bym powiedział Bad-i - Sob 16 Lis, 2013 Chlopaki juz jada, RK osmy na OsBad-i - Sob 16 Lis, 2013 Kubica dzisiaj na drugim odcinku znowu dachowanie.
Ostro musial isczajcev_28 - Sob 16 Lis, 2013 faldzip - Śro 11 Gru, 2013 No to juz wiemy, ze RK nie w Citroenie, bo sklad Citroena na 2014 to Ostberg, Meeke i Al Qassimi. I tez nie w Huydaju bo tam Neuville, Sordo, Hanninen i Atkinson. Czyzby M-Sport? kamil - Śro 11 Gru, 2013 niktqbus - Śro 11 Gru, 2013 Kubica jedzie ze Szczepaniakiem jakis lokalny rajd wiec zarazem nie będzie go na oficjalnej prezentacji m-sportu.faldzip - Śro 11 Gru, 2013 FB Kubicy mówi, że nie ze Szczepaniakiem, tylko z kimś innym, ale nie wiadomo z kim (a przynajmniej nie mówio)zajcev_28 - Śro 11 Gru, 2013
qbus napisał/a:
Kubica jedzie ze Szczepaniakiem jakis lokalny rajd wiec zarazem nie będzie go na oficjalnej prezentacji m-sportu.
a gdzieś przed chwilą przeczytałem, że z Gerberem, hmmGaydek - Śro 11 Gru, 2013 M-Sport ogłasza skład w piątek, 13.12. a rajd zaczyna się w sobotę. Może obskoczy i jedno i drugie .
BTW, Cezary twierdzi, że z Gerberem a Mikołaj, że z Szczepaniakiem qbus - Czw 12 Gru, 2013 Jutro może sie coś wyjaśnić... wszystko wskazuje na to iż będzie to Lotos WRT i Fiesta WRC z M-Sportu więc też niekoniecznie muszą być na prezentacji.
Mi sie podoba to zdanie na które dziś trafiłem:
"Novikov do not have the money anymore. Supposed to be problems with sponsors."
A wydawało się niemożliwe...Cartoon - Pią 13 Gru, 2013
Cytat:
Emocje do pełna
Oficjalnie informujemy: Mistrz Świata WRC 2 i Osobowość Roku FIA 2013 Robert #Kubica wystartuje w sezonie 2014 w PEŁNYM CYKLU RAJDOWYCH MISTRZOSTW ŚWIATA, w najwyższej kategorii WRC!!
Robert będzie się ścigać Fordem Fiestą WRC przygotowywaną przez zespół M-Sport, a jego oficjalnym partnerem pozostanie LOTOS.
Razem na podbój WRC!
w końcu będzie miał konkretny samochód, a nie jakiegoś francuza