HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
pP - Czw 29 Sty, 2009 oskar
vlodek nie miał szczęścia do kartów 2 razy
mnie tylko ciekawi co tam free zmieniał w poście z czasami??Vlodarsky - Pią 30 Sty, 2009 wszyscy mnie wyprzedzali na prostej mój kart był z dupy. Zawsze ktoś jest poszkodowany
PS: Jako niezależny obserwator stwierdzam że karty są tak różne że wszelkie porównania umiejętności są kompletnie niemiarodajne...
Oskar miał "alternatywne" tory jazdy i wygrał, Freeman jechał optymalnie i był daleko...
To takie moje obserwacje.OSKAR - Pią 30 Sty, 2009 Yeeeeeee4aaaaa
Pierwszy raz wygralem
Karty nie rowne i naprawde niektorych chlopakow mi szkoda.
JIMEK walka na torze to mazenie Sorry za stluczki,ale to ty Vlodziu mnie od tylca atakowales Vlodarsky - Pią 30 Sty, 2009
OSKAR napisał/a:
Sorry za stluczki,ale to ty Vlodziu mnie od tylca atakowales
no bo wybacz ale w zakrętach Vlodarsky miażdżył... to na prostej wszyscy mówili mi papa.OSKAR - Pią 30 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
OSKAR napisał/a:
Sorry za stluczki,ale to ty Vlodziu mnie od tylca atakowales
no bo wybacz ale w zakrętach Vlodarsky miażdżył... to na prostej wszyscy mówili mi papa.
hihhihiih
w zakretach to ja bokami latalem :) :)
NIestety kusi mnie te rwd na maxa ;d ;d uwielbiam to ;dPieQt - Pią 30 Sty, 2009
OSKAR napisał/a:
JIMEK walka na torze to mazenie
chyb ci się ze mną pomyliło - to ze mną się tak pojedynkowałeśOSKAR - Pią 30 Sty, 2009
PieQt napisał/a:
OSKAR napisał/a:
JIMEK walka na torze to mazenie ;d
chyb ci się ze mną pomyliło - to ze mną się tak pojedynkowałeś
z toba tez,ale z jimim to mys sie ostro cielismy przez kilka okrazen,a z taba to tylko wyglupy ;d ;dPieQt - Sob 31 Sty, 2009 aaaaaaaaaaCHRZANEK - Sob 31 Sty, 2009
OSKAR napisał/a:
NIestety kusi mnie te rwd na maxa uwielbiam to
Oskar: Jeżeli jeszcze nie jesteś pewein czy Bmw czy "Nysa" to ja Ci proponuję obejrzeć ten film:
Ale ta panterka w srodku... rrraaaarrrKonradMK - Sob 31 Sty, 2009 mistrz. wsadzić do tego 22" spinnery, trochę chromu do środka i pimpowóz pierwsza klasa (gang bang bus)Michał - Nie 01 Lut, 2009 pussy wagon
chciałbym takiego