Q: What’s been your most valuable life lesson?
KR: Never give up.
Q: If you could give your younger self some advice what would it be?
Q: What’s the best advice you have been given?
caly tu: http://www.formula1.com/n...2/11/14087.htmlsiema - Śro 21 Lis, 2012 Kenet - Sob 24 Lis, 2012 Zientarski w szczytowej formie p....lenia farmazonu!Shymek - Sob 24 Lis, 2012 Zaczynają się kwalifikacje do ostatniego wyścigu
Pogoda może sprawić nam jutro mega arcy ciekawy wyścig po mistrzostwo pP - Nie 25 Lis, 2012 jest sensacjawasq - Nie 25 Lis, 2012 nom bedziew co ogladac pP - Nie 25 Lis, 2012 deszcz jupi roj - Nie 25 Lis, 2012 ja wiem, że szczęście sprzyja lepszym.. ale fart Vettela to już przesada qbica - Nie 25 Lis, 2012 właśnie sobie patrze na f1 i nawet się coś dzieje w deszczu roj - Nie 25 Lis, 2012 ku.rwa, co za wyścig..Shymek - Nie 25 Lis, 2012 Więcej deszczu!!
Może Vettel by skończył jak Hamilton? Shymek - Nie 25 Lis, 2012 Dupa roj - Nie 25 Lis, 2012 dużo emocji, piękny wyścig, piękny sezon.
niestety wynik dla mnie bardzo przykry.
szanse Alonso pogrzebał wyścig w Japonii gdzie po kolizji na pierwszym okrążeniu zakończył a Vettel dojechał jako pierwszy. Ferrari było mocne w Japonii a Massa dojechał jako drugi.
szkoda, bardzo liczyłem na tytuł dla Alonso bo bardzo mu się należał.
największym pechowcem sezonu jest Hami, który nie punktował w 6 wyścigach z czego realnie w co najmniej 4 byłby na podium lub w ogóle pierwszy.